Štai čia tutorialas pagal kurį dariau tą efektą, galiu ir psd duot. Ir nemanau, kad turiu aiškintis, darbus darydama pagal tutorialus. Kaip jau minejau, tai nedraudžiama forumo taisyklių.
Paskutinis patiko man, net labai. Tik ta pati X, galejai kaip nors geriau padaryt.. Atspindi kietesni as pns.. Ir šiaip, nelb cia siuvimo paslaugos. Kitur butu bet ne siuvimo firmai.
Prie šito darbo sugaišau nemažai laiko, tad laukiu jusu kritikos. Čia tik tarpinis variantas. Viršuj bus logo, galbut pasikeis bg spalva ir dar ka nors sugalvosiu po pasvordais.
Viskas paprasta,švaru,šviesu ko ir reikia tokiam puslapiui, man norėtūsi sumažinti ten apačioj Copy right teksta, sumažinti prisijungimo langelį, nes man dbr jis per didelis paliktas per daug vietos (pilkos).
Iskart i akis krito bg jis mano manymu per ryskus ir prisijungimo paneleje per duag palikta vietos manyciau na bet kaip kam,šiaip toks tvarkingas lengvai valdomas ir suprantamas butu zmogui nereiketu daug laiko ieskant informacijos,paciame dizaine noreturi ir daugiau img/iconu bet spalvu/atspalviu
Ka cia paminejai, siandien tikiuosi viska pakeisti. Ir man viso to truksta/ ar norisi pakeist. Dekui uz komentarus, kai pabaigsiu idesiu galutini varianta.