Pastebėjau kad crow mėgsta išsišokti labai visu kur žiūriu vaidina kad jo geresni darbai, tiesa sakant mano draugas photoshopinantis gal savaitę geriau negu jis daro
Patarčiau nuo smudge pradėt ir apsistot prie jo link B lygio. Naujas pirmasis darbas tai toks nu bent jau man pusė velnio, tekstas , tik nelipo ir su burn toolu paburnink kampus kairės pusės bei lightning iš dešinės šiokį tokį gali padaryt ( tiesiog su soft round brushu kokiu 50px uždėk taškas dešinėj pusėj ir pamažink opacity kaip tau geriau atrodo). Efektų neminėsiu, nes jų čia praktiškai nematau tai, sėkmės kūryboje
aš kaip tik bijojau kad bus over contrasted nes dejau pirmam daug visokiu ten efektu , o va smudge tai man nesiseka, tekstas aisku fail, pabandysiu padaryt ka tu sakei
Ne iį tos pusės lightningas Nors gali ir iš kairės, bet reikia tada paburnint šviesias vietas prie žmogaus kurios matosi labai akivaizdžiai ir šiek tiek paburnint tamsesnes.
Fontai nedera visiškai. Na, bet čia gi daugumos naujokų bėda Antrame efektai nesuderinti. Tarsi pliurza gaunasi. Geriau pasistenk jų dėti nedaug , bet tada nors gražiai atrodys. Dar klausimas : naudoji psd.?