Sveiki visi aš esu Neshas:) Į šį grafikos pasaulį atkeliavau, kai kažkada ifreale perskaičiau pamoką, pabandžiau ją padaryti su programa ir viskas gavosi taip kaip ir turėjo būti

tada atsirado kablys

beje man 17 metų.Paišau jau kažkur 5 metus, tiksliai negaliu pasakyti

nors kaip daugeliui, kiekvieni metai vis būna geresni už kitus, išmokstame naujų dalykų tobulėjame, todėl atrodo, kad dabartiniai metai yra rimčiausi kuriais gyvename, o praeitis pasirodo tik smulkmena

Mėgstu klausyti Repą (lt) bei visą populiarią muzika, nevengiu kažkurių tais stilių ir neišskiriu vieno pagrindinio, visi kažkuo kartais patraukia anksčiau ar veliau

Domiuosi labiau abstrakčiais, vectoriniais stiliais foto manipuliacijom taikant šiuos stilius, nors tenka visko papaišyti.Sigų nebekuriu, užsiemu tik didelės rezoliucijos darbų paišymu.Kodėl kuriu ? kodėl paišau ? kurdamas galiu realizuoti save, manau visi dažnai pagalvoja pamate kokio nors žmogaus darbą, kaip to darbo autorius galėtų atrodyti, bendrauti, mastyti, manau kūryba daug pasako apie žmogų

Aš gyvenu Kaune, atsiprašau, kad taip ne iš eilės viską sakau, mokausi Kauno kovo 11-osios vid. mokykloje. Beje dar mokausi dizaino technologijų KTU(Kauno Technologijos Universitete) dizaino fakultete.Beje ir vėl pražiopsojau, čia prie stilių turėjo būti, užsiemu web dizainų kūrimu, stengiuosi sieti savo žinias su Internetiniais projektais, paišau logotipus, flayerius(skrajutes), plakatus, dokumentų šablonus ir kita.Apie mane kol kas viskas, kitąkart papildysiu.Įdėčiau kokią nuotrauką, bet dabar ne prie savo kompiuterio, tai jei kas norės sakykit, įdėsiu paskui

Jei turite kokių klausimų, klausikte drasiai.
Skype.: neschas6904
El.p.:
schiberis@gmail.com ;
schiberis@one.lt