Jo ctrl marquee padaro kai paspaudi ant thumbmail, aš šiaip abudu naudoju ir ctrl ir shift jei kokius du layerikus pažymėti tai iš įpratimo kažkaip spaudžiasi tas ctrl
gerulis, patiko. Gal tik rėmo trūksta ten po kaire, underline po patiekalų pavadinimais ir po "skaityti daugiau". Ai dar gal per daug baltos apskritai visur.. aš naudočiau žydrą kai kur..
Paprastas, nepergrustas. Graziai ziurisi šiaip. Tik va atkreipiau demesi toks labai borderishkas dizainas, kone visos detales turi borderius. Nors gal taip turi but, cia toks stilius
Dėkui mano dizainuose detalės dabar daugelis su borderiais, jie suteikia kažkokį gylį , įspaudimą. Šiame dizaine toks stiklo stiliukas mano mėgiamas, jusoe visada naudoju borderius soft light, kur ne stiklo detalės būtų ten nenaudočiau
Senai buvau ir beprisėdęs prie darbų, vis laiko mažai, taigi naujai iškeptas abstract stiliaus darbelis, kiek žinau daug kam šis stilius nepriimtinas . Visi sluoksniai yra Vector Shapes. Jų yra įskaičiuojant ir maikės sluoksnius, 141. Chill out