Kiek pastebėjau, tu kai darai gfx, sumeti visus efektus kaip ir į bg ir todėl atrodo, kad čia vien yra renderis ir bg. Tu daryk efektus ir ant renderio
Taip žiauru darbas šitas. Dariau pirmą kart. Dingo elektra neišsisaugojo psd. Dabar dariau antrą kartą išsaugojau paveikslėlį ir pyst paspaudžiau, kad neišsaugotų psd. Nu na.
LQ nera, bet renderiai prasti (neyblendinti) tekstas prastas, ra ranka gadina visa darba. Piestuka isviesi, lapas sviesus, ranka tamsi, rankoje piestukas tamsus, ne toks ,kaip vienas is tu 4
nariVe rašė:Taip žiauru darbas šitas. Dariau pirmą kart. Dingo elektra neišsisaugojo psd. Dabar dariau antrą kartą išsaugojau paveikslėlį ir pyst paspaudžiau, kad neišsaugotų psd. Nu na.
Comment
Pas mane irgi tuo metu dingo elektra DDD, o as dariau gan dideli darba (gal veliau idesiu) tai po to taip ir liko mano monstriukai be baldu
Naujas stilius? Man visai priimtinai jis žiūrisi. Tas paskutinis žalias pieštukas gadina vaizda. Bg ir tekstas patiko, ir gražiai sužaista su renderiais. o apie Šarūna jasikevičiu , man patiko, tos linijos ir renderis jam ant peties