Siaip is galvos, pirma nusipiesiu su piestuku ant lapo per skeneri isikeliu i pc ir nuspalvinu, o del kokybes tai as norejau labiau, kad atrodytu kaip pasteles ar tapybos datbas, nenorejau as realistisko.
Man šitas netaip labai patiko, kaip praiti tavo darbai, bet yra tikrai neblogas. Norėtųsi daugiau kokybės, realistiškesnio vaizdo - sudarytų profesionalesnį vaizdą.
čia pirmas mano anime žanro darbas todėl žinau, kad klaidų yra. Beje šitoks darbas užima labai daug laiko ypač jei neturi plančetės, o aš jos kaiptik ir neturiu todėl man ta mergina reikėjo pirma nusipiešt ant lapo įsikelti i pc visa pervedžioti ir nuspalvinti, šiaip spalvinimas užima gan daug laiko nes labai didelio formato dariau.
Nu gerai ta viena nuspalvojau nes tingėjau piešti ir be to ko žiuri i pradini varianta, o ne i pataisyta žlybas gal , o daugiau pats piešiau kaip šita. žodžiu, geru nekomentuojat, o prie blogesniu kaip musės prie šudo lendat.
tas antras man tai kaip pixeliuotais kampukais truputi ir kazkokia zemiau papu linija ir ten nieko nepadaryta o tas ten kazkoks nelabai bet tai crow zlybas tikrai
Yra dar kažkoks užsilikes, bet ne galutinis variantas šitam kuri turiu tik tas skuduras ant veido pilkas. O kam reikia ? http://www.megaupload.com/?d=OO061LD2 O paskutinio psd neturiu nes istriniau kartu su senu windows. Ir be to kur tos rožės ta darba dariau su Corel Painter ten viskas tas pats kaip photoshop tik tiek, kad labiau skirtas tapimui.