Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Mokytojų keistenybės

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė Imagination » 2008 Lie 01, 11:21

Neabejoju, kad kiekvienas žino mokytoją, kuris kartais tikrai elgiasi keistai ar įdomiai. Taigi, papasakokite apie šias keistenybes :)
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 25, 11:10

Pas mus yra mokykloj toks mokytojas mykolas jam ant visko poxui, ateina į klase su savim šneka visi rekauja jam poxui.
Ateina testas visi gauna 8, jei eini gražiai pašneki tas 9 parašo.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė promo » 2008 Lie 27, 05:26

O pas mumis fizikos mokytojas (cyyypas) labai prikolnas, nors ir bet ką be darai mokaisi ir gerai parašai gauni 4 arba 5. Kodėl? Nes kitas klasiokas padare nei vienos klaidos...
Naktinis tas mano budejimas su kompiuteriu - tikrai neveda. Hei, kas per deafult theme - minusas.
Vartotojo avataras
promo
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 311

Reputacija: 38 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2008 Rgs 20, 23:40

AŠ negaliu pakęst kaip mano informacinių technologijų dėstytojas kalba: nuolat pakartoja paskutinį sakinio žodį ar žodžius. Maždaug: šį funkcija yra labai svarbi LABAI SVARBI. :shock: Na čia sunku aprašyt, reiktų išgirst. :lol:
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edd Win » 2008 Lap 09, 00:36

O as kai mokinousi turejou fizikos mokytoja pravarde (Dziaulis) jis kaip fizikas chemikas buvo keistas ! tai viena karta i mokykla atejo su sliurem ir halatu! jai rasydavom kokntrolinius darbus jis skaitydavo laikrasti issikarpes skilutes akims kad galetu ziureti i klase ar kas nors nesukciauja arba pasakojo kaip jis zu zmona ir dviem vaikais is kazkur grįžo pastate masina i garaza parejas namo su zmona jis sako: klausyk savo zmonai ! ar tau nieko netruksta??? zmona sako nu kaip ir ne o pasirodo paliko savo vaikus masinoj kuri buvo garaze :D :D tai vat musu fisikos mokytojas
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Edd Win
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 471

Reputacija: 27 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė éSitas » 2008 Lap 09, 00:50

Mano mokytojai visi keisti, turi kažkokias knygas ten rašo skaičiukus ir panš... Nesuprasi jų.
Vartotojo avataras
éSitas
Dalyvis

Taškai: 105

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Abyss » 2008 Lap 09, 19:07

^ guzikas 2..NOT FUNNY :x
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Abyss
Forumo gyventojas

Medaliai: 1
Taškai: 351

Kovų lygis: B+

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė zipex » 2008 Lap 09, 19:44

Praeitais metais turejom fizikos mokytoja toki idomu irgi... Ateina i pamoka sako konspektuokit knyga, pats iseina per visa pamoka parukyt ar šiaip. Per 3 mokymo metus net vardu nesugebejo ne vieno atsimint... Kontroliniai tai tokie ka as zinau, isejo 10. Pas nauja mokytoja man regis tikrai taip nebus. :vsad:
Beje jis kalbedavo labai juokingu balsu ir balso tembru. :D
Vartotojo avataras
zipex
Dalyvis

Taškai: 153

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Lap 10, 01:24

Fizike mano yra atsilikus . Ji kasmet nescia tai matyt todel ji nieko nesugeba mokinti . zodziu paklausiau kodel dangus melynas ( Iš tikrųjų trumpiausias bangos ilgis yra violetinės šviesos spektro dalies. Ir violetinė išsisklaido labiau negu mėlyna. Tačiau mūsų akys yra žymiai jautresnės mėlynai spalvai negu violetinei, užtat ir matom dangų mėlyną.Mėlynos šviesos bangos ilgis yra maždaug tik pusė raudonos šviesos bangos ilgio. Dėl šių bangų ilgio skirtumo, mėlyna šviesa išsisklaido labiausiai nei kitų spalvų šviesa (maždaug 10 kartų labiau negu raudona šviesa). Kai atmosferoje nėra dūmų ar dulkių, deguonies ir azoto molekulės, sudarančios orą (dangų), atrodys mėlynos dėl mėlynos spektro dalies išsisklaidymo. Mėlyna šviesa susiduria su deguonies ar azoto molekulėmis ir po susidūrimo išsisklaido visomis kryptimis. Visos kitos spalvos (su didesniais bangų ilgiais) taip pat išsisklaido, bet mėlynos šviesos bangos ilgis trumpiausias, todėl ji išsisklaido labiausiai, ir dangus atrodo mėlynas.)
na bet ce tas copy paste nesvarbu :D ji atsake kad nezino :D ir kaip vienas klasiokas paaiskino man ji pas dirika isvede.
po to mane pas dyrika yra nusiuntus kad geriau alu :D (turejau giros skardine su savim klasei net negeriau is tikro). zodziu lopeta.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Spiro » 2008 Lap 11, 22:01

yra pas mus tokia matematikos mokyta tai ana per pamokas megsta issitemplioti kreida savo rubus :D
moo
Vartotojo avataras
Spiro
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 21
Taškai: 1428

Kovų lygis: B

Reputacija: 84 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė éSitas » 2008 Lap 15, 00:05

Čia nieko keisto, kekvienas mokytojas stengintis išaiškinti gali paliesti lenta ir taip išsitepti, mano gimnazijoje dažnas reiškinys, nekeistenybė. (: +
Vartotojo avataras
éSitas
Dalyvis

Taškai: 105

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė degenerate » 2008 Gru 26, 23:27

aaaa.... nuo ko cia pradeti.... nu gerai nuo lietuviu mokytojos ji daznai per lietuviu pamokas pradeda vejus sneket,vienakart per pamoka pradejo savo kruti grabinet :shock: :lol: netas zodis visiluzom, pastovei viena klasioka vadina Edvardu nors vardas Edgaras. Beje ji ciut ne kiekviena pam kviecia atsakinet(sako kad mazai pazymiu turi :lol: ) yra dar visokiu mokytoju ....nu tiksliau tris bet juos gal palikim ramybei nes tik sitam man daugiausei nervus gadina :x
degenerate
Pradedantis

Taškai: 20

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė crucifix » 2008 Gru 27, 01:27

Per prancūzų pamoka į klase ateina pavaduotoja pasisveikinam mes su ja jinai sako:
- Pirmūnam numatyta ekskursija atkelta iki po naujų metų nes biudžete pinigų neužteko.
prancūzų mokytoja nei iš to nei iš ko sako:
- Pinigus kažkas suvalgė.

Nu zodziu jum gal nejuokinga bet jus pamatytumėt tą mokytoja ir jos šnekėjimo tona nu tai zodziu pamatytumėt.
O šiaip visi lūžom ir šiaip visokiu bajeriu su ja būna niekas nieko nesimoko nes kai kontra rašom jin mumis tada viska išmoko mes kalbam per pamokas zodziu sako tėvus iškvies bet nieko nedaro :D
Vartotojo avataras
crucifix
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 26
Taškai: 2048

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė -Dusk- » 2008 Gru 27, 13:16

Nufilmuokit kada ir parodykit :D pasijuoksim visi . :nice:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
-Dusk-
Aktyvus dalyvis

Taškai: 145

Reputacija: 15 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ''Naujokas? » 2009 Sau 04, 03:16

oj turejau trenkta fizikos mokytoja ;D viena karta ji buvo pasakius taip :
-Atsistokit ko nera- visi kai luzo ;D
po to mazdaug mano klasiokui sako, pasikvietus prie saves ir istaisius kontra:
-nu va puikiai parašei kontrolini, matau kad stengies, ir tau metinis iseis nemaziau 10.
ir parase 7 ;D
Vartotojo avataras
''Naujokas?
Dalyvis

Taškai: 63

Kovų lygis: N

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija