Matosi, kad tau patinka tokius dalykus kurti. 2 dalykai, kurie man labiausiai trukdo, tai yra ta mažesnė planeta ir fonas. Iš pradžių man atrodė, kad mažesnė įsiliejo į didesnę planetą, bet įsižiūrėjęs supratau, kad ji tiesiog sukasi aplink didelę planetą. Tai yra dėl to, kad nesijaučia atstumas tarp tų dviejų planetų. Toliau, fonas. Žvaigždės, spalvos yra gerai, bet fone matau baltų dėmių. Tai yra, tikriausiai, iš žvaigždžių sklindanti šviesa, bet kita vertus, tokio galingumo žvaigždžių nėra, kad atsirastų tokios dėmės. Siūlyčiau atsikratyti baltų dėmių.

Gerą pasirinkimą padarei, kad pasirinkai vietoj balto fono įdėti debesis, pro kurias šviečia saulė. Tas „Lens Flare“ nesižiūri šiuo atveju, bent jau man. Kūrinys paprastas, negalima prie daug ko prikibti, bet man vienas dalykas neduoda ramybės - jūra. Logiškai mąstant, kai saulė šviečia į jūra, ji atspindi šviesa ir jūra atrodo balta, ką tu ir padarei, bet tu įdėjai debesis, pro kurias saulė neprašviečia, o tai reiškia, kad ta dalis jūros, kuri yra labai labai toli, yra neapšviesta saulės, t.y. gale jūra turėtų būti nebalta, o normalios, mėlynos spalvos.

Gerai sužaidei su planetos apšvietimu, ypač kairine dalimi. Tačiau tekstas visiškai nesiderina prie visumos ir lens flare per daug. Kito viso nekomentuosiu, nes, kaip matau, čia yra toks kūrinys, kuriame logika nesvarbi, o tai reiškia, kad likusi dalis yra skonio reikalas, dėl kurios nesiginčijama.