Pakalbėkime apie vieną svarbiausių dalykų žmogaus gyvenime, kuriam skiriame nemažą paros dalį. Kiek valandų per parą miegate? Ar to laiko jums pakanka pailsėti ir atgauti jėgas? Kiek ilgiausia buvote nemiegoję/išmiegoję? Ar jūsų nekankina miego sutrikimai? Ar jaučiate miego trūkumo pasekmes?
nu dazniausei miegu astuonias valandas per para tai skaitos kazkoia norma kai neperdaug ir nepermazai bet daznai buna kad miegu ir trumpiau ir pasekmes juociu gal stipriai keles dienas neissimiegojas jauciuosi lyg dabar pagiriociausi is vakaryksciu isgertuviu plista galva tada nueinu pokaicio miego ir vsio kaip naujai gimes
Lina mano sesė irgi studentė tai ji išvis per nakti nemiega o mokosi savaitgaliais grįžus namo miega visa diena zodziu užjaučiu jus o pats tai aš tinginys miegaliu neutralus kartais galiu atsigult 9 vakaro atsikelt 1 dienos šiaip miegu 9-8 val.
Kai reikia keltis į mokyklą, tai miegu maždaug 8-9 h. Savaitgaliais kažkur apie 10 -12 h. O mano nuovargis nesijaučia dėl miego... Kai kada ir 7 valandų miego užtenka sočiai, o kai kada ir po 10 jaučiuos kaip maišu daužta..
6-8 savaitgaliais 10 , nes kartais buna labai ilgos naktys Reikia džiaugtis ,kol dar nesu 12-okas , nes kitais meteliais reiks susigriebt norint į vu įstoti.