Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

messy

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė w4rd » 2011 Bir 20, 12:06

eikit postus rinkt kur nors kitur,zinau kas buna ir ko nebuna nereikai man cia aiskint ir ne dumkit smegenu,kad simbolis turi visada atvaizduoti parasyto teksto prasme. anyway, toliau jai rasysit cia savo tuos pamokslavimus,kad nemoku priimt kritikos jie bus ignoruojami , nes man neidomi tokia kritika kur aiskina,kad tekstas ir pavadinimas turit buti susija. gl,hf
Vartotojo avataras
w4rd
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 732

Kovų lygis: B

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Rokas. » 2011 Bir 20, 12:18

žmonės, logotipas gali būti ir nesusijęs su tekstu. Tiesiog abstraktus ženklas....

logotipo-dizaino-pagrindai-logotipo-tipai-t20165.html

O čia dar keletas pavyzdžių..
http://t2.ftcdn.net/jpg/00/20/28/53/400 ... sVtQfy.jpg

O ta kritika tai aš visiškai suprantu messy ir nėr ko čia pult. Kritikuojat pievas, nors patys to nesuprantat
Vartotojo avataras
Rokas.
Patyręs dalyvis

Medaliai: 8
Taškai: 702

Reputacija: 26 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Tadiko » 2011 Bir 20, 12:33

Niekur ir nebuvo pasakyta, kad turi būt susijęs. Turi būt susijęs ne su tekstu, o su pačiu "brandu" ir abstraktus nereiškia, kad neturi reikšmės. Jeigu šiek tiek patys pasidomėtumėt galbūt ir suprastumėt. :)
Kaip pavyzdį paimt galima "Mercedes" ženkliuką, jum atrodo, kad reikšmės nėra, nes pagal jus abstrakcija jos ir neturi. :D Tai tas ženklas simbolizuoja "orą, žemę ir vandenį" t.y. jų kuriamas transportas.

Taip, kad nepiskit jūs man proto, kad nieko nesuprantu :). Tiesiog kai žmogaus paklausiau kokia yra logotipo mintis ir jis pradeda putotis tai gal geriau iš pradžių pas psichologą, o tada apie logotipų kūrybą galvot. ;)
Vartotojo avataras
Tadiko
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 373

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija