Pirmą vietą teikiu mfs'ui. Antrą dalinasi GGM(jis jau nebegfxina) ir aom. Jau daugiau nei pusė metų jie lietuvoj karaliauja, bet pamažu bręsta nauji talentai ir manau, kad atsiras naujų veidų Lietuvoj tarp geriausiųjų gfxerių.
Šiaip seniau maniau, kad Fir3n bus tas kuris bus vienas prie geresnių, bet dabar po truputį mano nuomonė keičias, nes apsnūdai seni, nebedarai tokių gerų sigų...
Rlikz kažką bando daryt kitaip nei visi, bet jam reiks labai dar daug mokintis, kad įvaldytų tą stilių.
nemažai dar čia lankosi talentų šiame forume, bet visiems reikia profesionalų pagalbos, pamokų, patarimų. Manau mfs pagaliau galėtų atskleisti savo technikas, sukurti video pamokų.
PAl rašė:Šiaip seniau maniau, kad Fir3n bus tas kuris bus vienas prie geresnių, bet dabar po truputį mano nuomonė keičias, nes apsnūdai seni, nebedarai tokių gerų sigų...
Nu planuoju planuoju D Bet kursiu vėl gerai ;}
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Horde ripino tik tam kad ji uzknisdavo vaiku nesamones . Jis man kaip gfx brolis ZInau viska ka jis dare ir nedare . horde pask. ripa dare todel kad ji nurase zmones ir norejo parodyt kad visi jau nurase ir net jei ripins darba profo jam vistiek blogus duos komentarus . pan kaip mane nurase dabar.
nieks kariu nenuraso ir nenurasines, darbus gi darai sau, o ne kitiem ir kam isvis i tuos komentarus kreipt demesi? ypac tokios auditorijos.. "jo kul, grazu, patiko, nusivaziavai, labas" . Veteranai esam, romai, sedek ir gyvenimu dziaukis:D