Kadangi kiek mačiau tai čia jau seniai nebuvo atsiradęs naujas žaidimas. Sugalvojau įvest naują.
Žodžiu jis vadinas "Mafija" iš tikrūjų jo pirmas pavadinimas buvo "Vilkolakis", bet aš nusprendžiau pakoreguot ir vilkolakius pakeisti Mafija

Jei kartais esate žaidę žaidimą "Mafija" (kuriame būna visokie policininkai,mafijozai ir t.t.) dideliame draugų rate, tai žinokite, kad čia bus praktiškai tas pats.
Žaidimo taisyklės:
1. Žmonės prisiregistruoja (parašydami šioje temoje).
2. Aš atsitiktinai paskiriu vaidmenį kiekvienam asmeniui. Kiekvienas turės būti arba mafijozas arba kaimietis.Atminkite, jei jūs mafijozas, neleiskite kaimiečiams žinoti!
3. Mafijozai turės siųsti man AŽ ir pasakydami man, ką jie nori nužudyti.
4. Žaidimas prasideda! Aš parašau, sakydamas, kas buvo nužudytas.
5. Visi aptaria, kurie, jų manymu, yra mafijozai ir balsuoja už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas.
6. Aš rašau pranešimą sakydamas, ar asmuo kuris buvo išbalsuotas (nužudytas) buvo vienas iš mafijos narių, ar buvo koks nors kitas kaimietis.
Kartojame 3-6 žingsnius iki tol kol žaidimą laimi mafija arba kaimiečiai.
Rolės:
Kaimiečiai - paprasti žmonės, kurie gali balsuoti už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas balsavimo metu.
Mafijozai - žmonės, kurie žudo kaimiečius. Jie apsimeta esa kaimiečiai. Jie žino kas yra kiti mafijos nariai ir su jais aptaria kurį kaimietį žudyti. (patartinas būdas bendrauti tarpusavyje yra skype chat'ai)
Seklys (kaimietis) - kiekvieno balsavimo metu jis gali parašyti man AŽ spėdamas kuris iš žmonių yra mafijozas. Aš jam atrašysiu sakydamas ar jis atspėjo ar ne.
Geroji fėja (kaimietė) - ji gali vieną kartą per visą žaidimą prikelti vieną žmogų (mafijozą arba kaimietį).
Bėje, apie šį žaidimą galima susirašinėti tik jam skirtose temose ir niekur daugiau.
Būkit žmonės ir nesakykit draugam kas esat, nes sužlugdysit visą žaidimą.
Man reikia 10 žmonių.
Į žaidimą bus priimti visi 10 žmonių kurie pirmieji parašys šioje temoje.
LET'S START!!!
1. Flaminga
2. Ox
3. Dobis
4. Tommy
5. Mangusted
6. Murkis
7. HuBeX
8. Intec
9. faq
10. Copycat.