Sveiki. Viena italų mafija buvo sučiupus kuriam laikui ir negalėjau parašyt Mafijos 4 laimėtojų istoriją. Laimėjo mafija: Murkis, kP, PeaceMaker.
O dabar, kai jau pasisamdžiau apsauginius ir italai neužpuls, pradedu MAFIJA #5!
P.S. Perskaitykit roles, nes yra šiek tiek pakeitimų.
Žaidimo taisyklės:
1. Žmonės prisiregistruoja (parašydami šioje temoje).
2. Aš atsitiktinai paskiriu vaidmenį kiekvienam asmeniui. Kiekvienas turės būti arba mafijozas arba kaimietis. Atminkite, jei jūs mafijozas, neleiskite kaimiečiams žinoti!
3. Mafijozai turės siųsti man AŽ ir pasakydami man, ką jie nori nužudyti.
4. Žaidimas prasideda! Aš parašau, sakydamas, kas buvo nužudytas.
5. Visi aptaria, kurie, jų manymu, yra mafijozai ir balsuoja už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas.
6. Aš rašau pranešimą sakydamas, ar asmuo kuris buvo išbalsuotas (nužudytas) buvo vienas iš mafijos narių, ar buvo koks nors kitas kaimietis.
Kartojame 3-6 žingsnius iki tol kol žaidimą laimi mafija arba kaimiečiai.
Rolės:
Kaimiečiai - paprasti žmonės, kurie gali balsuoti už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas balsavimo metu.
Mafijozai - žmonės, kurie žudo kaimiečius. Jie apsimeta esa kaimiečiai. Jie žino kas yra kiti mafijos nariai ir su jais aptaria kurį kaimietį žudyti. (patartinas būdas bendrauti tarpusavyje yra skype chat'ai)
Seklys (kaimietis) - kiekvienos nakties metu jis gali parašyti man AŽ spėdamas kuris iš žmonių yra mafijozas. Aš jam atrašysiu sakydamas ar jis atspėjo ar ne.
Išminčius (kaimietis) - jei gyventojų balsavime yra lygiosios tarp dviejų žmonių, jo balsas užskaitomas kaip du balsai, tad nužudomas žmogus už kurį balsavo išminčius. Jei jis miršta, yra išrenkamas naujas išminčius.
Žudikas (kaimietis) - vieną naktį per visą žaidimą gali man parašyti AŽ ką jis nori nužudyti (turėtų bandyti atspėti mafijozą)
Bėje, apie šį žaidimą galima susirašinėti tik šioje temoje ir niekur daugiau. (Na mafijai galima tartis kur nori )
Būkit žmonės ir nesakykit draugam kas esat, nes sužlugdysit visą žaidimą.
Reikia 15 žmonių.
Į žaidimą bus priimti visi 15 žmonių kurie pirmieji parašys šioje temoje.
GO GO GO!!!
1.Murkis
2.PeaceMaker
3.Henrizzz
4. iNsTo
5. Kicius
6. Ewrls
7. Flashback
8. Acro
9. AurimasN
10. Karolina.
11.cimas
12.
13.
14.
15.
P.S. Jei vis dar nenutuokiat kas yra šitas žaidimas, štai prieš tai buvę raundai. (rengti mano ir Ox)
#1#2 #3 #4