Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Lyrika?

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Pasalune » 2009 Lap 18, 17:00

faQ, hmz.. tuomet aš nesuprantu tokio rašliavų, sorry ;]

Traukinių stotis

Žingsnis po žingsnio, vienas paspirtas akmenukas riedėdamas atsirenkia į šaltą bordiūrą, kitas pro kanalizacijos dangčio skylutę nugarma į tamsą.
-Įvartis!- sušunku mintyse ir pergalingai šypteliu. Iš kišenės išsitraukiu apiplyšusį cigarečių pakelį, pažvelgiu vidun, liko keturios. Uždarau pakelį ir įsidedu atgal. Pakeliu akis į dangų ir akimirką sustoju. Kada paskutinį kartą taip stovėjau? Slegiamas minčių atsiduriu traukinių stotyje ir kaip mat pajaučiu palengvėjimą. Atsisėdu ant bėgių, išsitraukiu cigaretes ir pasidedu prieš save. Įsivaizduoju kaip grakščiu judesiu ji išlenda ir atsigula į delną. Kaip tai kvaila. Išties. Kaip viskas kvaila. Staigus vėjo gūsis nuvilnija per stotį ir nusineša mano paskutinį cigarečių pakelį. Susivokęs pašoku ir nusiveju paskui. Pergalingai gniauždamas kumštyje bėgles vėl įsitaisau savo įprastoje vietoje. Išsitraukiu vieną cigaretę ir įsidedu burnon. Kurį laiką nedegu. Sugirgžda garsiakalbiai ir pasigirsta pavargęs pusamžės moters balsas:
-Krovininis traukinys Alfa21 pravažiuoja antru keliu. Kartoju: krovininis traukinys Alfa21 pravažiuoja antru keliu – pasigirsta vėl tas pats girgždėjimas ir balsas nutyla. Prisidegu cigaretę ir sunkiai pasuku galvą į iš medžių pasirodantį seną rudą traukinį. Sėdėdamas pirmame kelyje ir matydamas grėsmingai artėjantį traukinį visada pajuntu adrenaliną. Niekada negali būti tikras, kad paskutinę akimirką jis nepasuks pirmuoju keliu ir visai nesvarbu ką kalba ta moteriškė. Būtent tokiomis akimirkos prisiverčiu pagalvoti apie savo gyvenimą ir kokiame mėšle pastaruoju metu esu. Ir kai galiausiai įsitikini, kad traukinys važiuoja antru keliu pajauti keistą nusivylimą. Būtų užtekę vos kelių sekundžių ir viskas būtų baigta. Prisidegu antrą cigaretę ir stebiu prieš pat mane dideliu greičiu pralekiantį traukinį. Rankoje gniaužiau cigarečių pakelį, kad šios vėl nepabėgtų ir mėgaujausi tuo specifiniu kvapu, kuris kyla tik važiuojant traukiniui. Senam ir visų išnaudojamam. Iš po debesų išlindo saulė. Ranka prisidengiau akis nuo jos spindulių ir įsižiūrėjau į tolį. Netrukus garsiakalbis vėl sugirgždėjo. Tai buvo neįprasta, nes traukiniai čia važiuodavo tik vieną kartą dienoje. Pasigirdo tas pats moteriškas balsas:
-Krovininis traukinys Beta12 atvažiuoja.../ Kas per pavadinimai? – netikėtai dingtelėjo galvoje. Alfa; Beta... Visai kaip iš matematikos pamokų. Prisiminus mokyklos suolus ir šviesų motinos veidą, kuris laukdavo prie mokyklos vartų kiekvieną dieną – kūną užliejo šiluma. Visgi, kodėl aš čia? Jeigu tik panorėčiau galėčiau viską pakeisti. Galėčiau mesti rukyti, aplankyti šeimą ir galbūt suvokčiau ko išties noriu. Nebegirdėjau ką kalbėjo moteris, tiesiog pirmą kartą po tiek laiko susimąsčiau, kad viskas galėtų būti kitaip jeigu tik pats to norėčiau. Kvaila, nes aš to išties norėjau, bet trindamasis per dienas stotyje ir nieko neveikdamas jaučiausi ramus, nes maniau, kad būtent taip save nubausiu už tai, ką padariau. Sugriausiu sau gyvenimą, kaip tai padariau jai. Galbūt būčiau ir toliau filosofavęs apie savo nenusisekusį gyvenimą, bet mane išblaškė garsus traukinio signalas. Atsigręžiau ir pamačiau, kad jis važiuoja pirmuoju keliu. Veidą perkreipė ironiška šypsenėlė. Vaizdai kaip koks senas video filmas bėgo pro akis. Ir tą akimirką pajaučiau nusivylimą, kad būtent šįkart jis nevažiuoja antruoju keliu. Argi ne gyvenimo paradoksas? Išpūčiau paskutinį dūmą ir užsimerkiau. Traukinys nenustojo signalizavęs. Man netrūko laiko atsistoti ir pasitraukti nuo bėgių, bet kažkas mane laikė sukaustęs. Turbūt baimė. Kvailas įsitikinimas, kad tai likimas. Jaučiau kaip širdis spurdėjo, troškau ženklo, tuomet nesuvokiau kokio, bet jaučiau, kad man būtinai jo reikėjo, kitaip viskas netektų vertės. Negalėjau pajudėti, alsavimas darėsi vis dažnesnis, mintys lėkė kaip pašėlusios, o traukinys nenumaldomai artėjo. Staiga pajutau, kad kažkas sugriebia mane už marškinių ir trukteli atgal. Pargriuvau ir trenkiau galvą į betonines plyteles. Jaučiausi apkvaitęs. Stebėjau, kaip pro pat mane pralekia vos mano gyvybės nenusinešęs traukinys ir šypsojausi. Šypsojausi, kaip jau senai nesišypsojau. Pažvelgiau į dangų. Ar tai ženklas, kurio taip troškau? Ar man atleidžiama? Traukiniui nuriedėjus tolumoje pamačiau cigaretės dūmus ir tolstantį žmogaus siluetą.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 14
Taškai: 1309

Kovų lygis: B+

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Lap 18, 17:14

Na, o man patinka :)

Labai patiko šitas tavo tekstas.
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Lap 24, 22:14

Štai dar vienas mano tekstas:

Einu nauju koridorium
į paukštį metalinį
jaudulys griaužia iš vidaus
juk pirmas kartas

jau vidui aš
vis labiau krečia šiurpulys
prisėdu savo pasturgalį
į minkštą kėdę

bet visas jaudulys nutrūksta
išvydau plikę priešais
nebegaliu jaudintis,
nes mintys ir žvilgsnis krypsta
į priešais sėdintyjį

pykstu, kodėl jis čia
nebepatirsiu to jaudulio
to pirmo karto baimės
noriu persėsti, bet diržai prisegti.

kylam, nieko nejaučiu
jokio pojučio, jokio smagumo
išeina stiuardesė, suprantu, kad kažkas netaip
ji praneša, jog užsidėtume kažkokias deguonies kaukes

kyla panika
visi suprinta, kad mes krentam
bet aš nebijau, nieko nejaučiu
nes vis matau tą seną plikę.
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Gru 13, 21:52

Siaip mes su Dziugu kada pabludijam ir vakar buvau ziauriai uzsiparines XD

[12/12/2009 20:25:20] StiR Crazy: meh
[12/12/2009 20:26:12] StiR Crazy: You will bow to the ground dick I'll make you do the best you can - lick
[12/12/2009 20:26:45] StiR Crazy: my hairy ass bitch , Ill chop your head off and that will make me famous and rich
[12/12/2009 20:27:33] StiR Crazy: Now go away wannabe , I will show you they way it has to be
[12/12/2009 20:28:07] StiR Crazy: Now look at me now I said bitch lay the fuck down I will turn your shit inside out
[12/12/2009 20:28:28] StiR Crazy: what you scaredcause I am showingmy freaky side now ?
[12/12/2009 20:29:32] StiR Crazy: Dude I am Dante and you're the inferno I fuck you up so hard your mom will kill her self I am being fair now
[12/12/2009 20:29:54] StiR Crazy: Go back to sucking dicks you can't make sigs and you cant rap bitch !
[12/12/2009 20:30:21] StiR Crazy: You are what Birdman was , you are just another lil wayne cuz
[12/12/2009 20:30:42] StiR Crazy: You want to be big , but you are nothing more than a pile of shit
[12/12/2009 20:31:04] StiR Crazy: I swear to God I saw your face on MTV worst , does that make you feel happy now ?
[12/12/2009 20:31:43] StiR Crazy: Bra you are like a douche bag who has been fucked by a 60 year old fag
[12/12/2009 20:33:20] StiR Crazy: You smell old and u wet , you;re the patient and Im the anal wet . I lll cut your penis off and feed it to you like venus did in fucking face off
[12/12/2009 20:34:12] StiR Crazy: If I was a jew and you was a hitler , I would find a blunt knife and rip your insides
[12/12/2009 20:34:55] StiR Crazy: I would fuck with yo momma and make her my hoe I would use your organs to make a nice string bow
[12/12/2009 20:35:08] StiR Crazy: feeling alot better
[12/12/2009 20:37:54] Džiugas: tuoj paskaitysiu :D
[12/12/2009 21:12:13] Džiugas: :D
[12/12/2009 21:12:14] Džiugas: damn
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Gru 14, 04:34

SO LIEK I HEARD FLEX FREESTYLES XD truputi flexui diss'o :D Gal kada ir irasysiu xD Siaip freestyle geriau skambetu jei kalbeciau :D nu bet px :P
uzsimetam sita ir klausom

Lyrics and flow?
more like yousuck and you blow
I cant believe u are embarrassing ur self like this
ur shit this is a letter it ain't no diss
so flex get on ur knees
and eat dicks like Im serving japanese
so stop embarrassing yourself Okay ?
cuz all know now that ur gay
and thats the way u stay
for the rest of life
u'll be some fagots wife
so better stop trying
Get on your knees and start crying .
shits gonna kick of like you see in da movies
but im not talking bout little cuts and bruises
im not talking bout who wins or loses
more like mak 10 9mm and uzis
flex u sound like u cant even touch the backboard
and u get tossed like a off beat chord
Flex coming out trying to spit some hot fire ,
BITCH how about you RETIRE ?
lovin street hoes is what u say?
ha fuck normally i don't hav ta pay
-----------
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė H3.Farguc » 2009 Gru 23, 04:53

some mroe

42o how about you suck and you blow ,
while I show you the real dope flow .
I'll be the one giving you lessons ,
so have some Disprin so the pain lessens.
You talk about how you be the chosen one ,
when I'm the one you will be bowing to son .
You say you're the real deal your the writer.
But we both know you will never be on the youtube cypher.
You act all chill even tho you are hyper.
But truth to be told , I am the real biter.
I do admit Im much lighter,
but son when it comes to this shit I am the real Street fighter .
I'll be the one who murders you .
I'll invade your house while you'll be listening BLINK 182.
Don't hide it admit it
Internet is your ghetto thats why you can't spit it .
This is me adressing 42o
when he's probably trying to be a Birdmans ho
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė MC-Payn » 2010 Sau 26, 16:43

Oba! Farguc writeris ar tik ant prikolo rasai?
MC-Payn
Aktyvus dalyvis

Taškai: 248

Kovų lygis: N

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Sau 27, 13:15

ant prikolo kada uzplaukia ir viskas :D kada nors sakiau irasysiu ka nors bet neprisiruosiu :D
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė MC-Payn » 2010 Sau 27, 16:24

:D PAs mane lygiai tas pats irgi ruosiuosi irsayti bet niekaip niekada nieko neirasau :D
MC-Payn
Aktyvus dalyvis

Standartinė .flex » 2010 Sau 30, 22:22

----
Gal mano žodžiai ir neišjudins sienų
Gal aš liksiu čia sėdėti kaip tą vakarą vėl vienas
Bet prašau truuumpam imkim ir užmirškim grūzą
Visą brudą išlydėkim gandžos dūmais...
Netikėkim rūmais, nesilaidykim vieni ant kitų šūdais
Visi men vienodu greičiu šiam gyvenime dabar jau judam
Rad judėėk, nestovėėėk, nepavirsk į pusnį.
Lik savim nepasiduok masei žmonių, kurie ieškojo iš kur auksą tiktai kasti
Ar saco draugui artimam dėl pinigų įkasti.
Ręsti, statyti, kurt matyti vėl iš naujo savo ateitį, net jei dabar 5 ryto
Tu į darbą keliesi, o ne tam, kad saulę pamatyti
Rytinę gaivą rasos, ar šaltuką žiemos
Rūpesčius su lazda šalin nuvyti, arsigert kavos ir pasakyti draugei
"Labas rytas, aš Tave myliu...'

audio: http://www.pmp-rockers.com/mp3/fflexas_pozityvas.mp3
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė MC-Payn » 2010 Sau 31, 14:30

.flex, neblogas trackas, galetu gal truputi daugiau rimuotis, bet siaip tai tikrai nblogas trackas
MC-Payn
Aktyvus dalyvis

Standartinė .flex » 2010 Sau 31, 16:16

Tai, kad rimuojasi, vienoj vietoj neįtaikiau į rimą, reiktų tekstą taisyt. Galbūt ilgesnio reiktų nemažai. ;P anyway, ty.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė H3.Farguc » 2010 Sau 31, 19:42

muzika pats kompozavai ?
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė MC-Payn » 2010 Sau 31, 22:36

nemanau kad pats komponavo, nes man kazkur girdetas instrumas, ir jai komponavo pats, tai tada panasu esu girdejas^^
MC-Payn
Aktyvus dalyvis

Standartinė .flex » 2010 Sau 31, 23:31

Ne, nekūriau pats muzikos. ;] O ką, rodiklis čia?
Beat'us gamint reik pašaukimo, o pirkt kol kas nei verta nei apsimoka, anei pinigų yra. Todėl naudojamės ką turim.

Farguc -> gal truputį laikas atsigaut nuo ale gengzta rep kūl blek tečka and blek treningas with 5 wait straips? ;D nieko asmeniško, ebt pas tave raime (alai) jei galima tai vadint raimu) tik .., keiksmai, .. ir JOKIOS prasmės. Nušvilpčiau. Gali įsižeist jei tik nori, bet manau jau nebe 10mečio amžius, kad išvis tokias nesamones rašyt. ;) O įrašinėt ar išvis yra prasmė tokias 5min nesamones?

Mano druagai .., .. .. pedikyne viens ant kito klyno rima trina, ale bus matyt šiandien durnyne šokiai, kas per paliava kai vieni kitus smalina...

nu va, nei prasmės nieko. :D

Ir koks pointas reperiui repuot apie kito reperio repą? ;D ble nežinau, juokingai man čia skamba.

Tu debilas - aš protingas.
Turiu penkis pirštus Tu vinį.
Pini lagaminą iš čiobrelių arbatos karštos.
Pochui, kad mano repas duos naudos.

Jo, aš kietas.

Reperiai šūdais vieni ant kitų nesilaido, o, kad pasilaidyt reikia bent jau būt a lot of skilled šitam dalykėlį ir tam yra skirti betlai, o ne raimais tokį dalyką vadint. Ir ne pradedančiam apie reperių repą repuot...

P.S kažką panašaus rašiau 10ies ar 11ikos metų, kai Eminemas buvo mada. Ten buvau savo kaimynus aprašęs lochais išvadinęs. Nu daugmaž kaip ir čia. ;]]
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: