Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Luko galerija

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė Vaičius » 2013 Lie 28, 19:59

Skonio reikalas, tokia buvo įdėja.
Vaičius
Įsijaučiantis

Taškai: 119

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė coolvetica » 2013 Lie 28, 20:47

Spalvos, spalvos.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Taškai: 293

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Vaičius » 2013 Lie 28, 22:03

Spalvos, spalvos.

Daugiau niekas nesiderino, o norėjau solidžių nemušančių akių spalvų :-( :-(
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė coolvetica » 2013 Lie 29, 00:05

Kontrasto nėra. Trys kreminiai atspalviai ne kažką.

Footer'io man asmeniškai norėtųsi nesuapvalintais kraštais, nes visame saite naudoji tik stačiakampius/kvadratus. Plius, footer'io tekstas turi būti baltas, jei header'io meniu tekstas baltas. Taip labiau derės.

Stenkis išlaikyti vienodus tarpus. Turiu omeny tas Galerijos linijas iš viršaus ir iš apačios.

Kažkada buvau davęs Styleboost'o linką, tai va ten daug minimalistinių pavyzdžių gali rasti. Apskritai, mano galva, kuklius, "clean", minimalistinius dizainus, kurie gražiai atrodytų sukurti nėra taip paprasta..
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė Vaičius » 2013 Lie 29, 12:03

Tai, kad tie visi minimalistiniai dizainai dažniausiai būna su tikrais elementais, ta prasme rankos tikros, daiktai ir t.t. Aš nesistengiu padaryt kaip minimalistiniai, tiesiog pastoviai koją kiša spalvos. O balta spalva ant to fono nesimato.

Paveikslėlis
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė coolvetica » 2013 Lie 29, 12:51

Gal ir nesistengi, bet pas tave flat minimal čia, bent jau man. ;-D

O kad tikri ar netikri dizainai, tai neturi jokio skirtumo. Įkvėpimo turėtum rasti įvairiuose. Kartais tarp įvairių portfolio atsiranda ir fiktyvių koncepcijų, kur žmonės perpiešia savaip garsių įmonių svetaines. Pas tave paveikslėliai kartojasi, tai gal kiek ir erzina, bet labai daug įtakos nedaro.

Esmė, kad reikėtų perdaryti čia viską, ne tik spalvas, na, palikti galima nebent tą centruotą blokų struktūrą. Aš tau siūlau pažiūrėti, kur kažkada buvau atsiuntęs, grafinio dizaino pradmenis, ten ir kontrasto, ir pasikartojimo (tiek formose, tiek detalėse, kurios pas tave iš oro atsiranda ir daugiau kituose svetainės elementuose nepasikartoja), ir spalvų teorijos gautum.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė Vaičius » 2013 Lie 29, 16:02

Pasižiūrėsiu, dėkui.
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė Vaičius » 2013 Rgp 09, 14:10

Paveikslėlis
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė Kicius » 2013 Rgp 09, 17:03

Logo labai prastas. Užtektų tiktai pačio teksto, be jokių figūrų ir spalvų perėjimų ir būtų pusė velnio, dabar jis per daug sudėtingas. Fonas, mano nuomone, yra nuvalkiotas (pilkas su noise efektu), turbūt kiekvienam CS ar panašaus pobūdžio žaidimo web dizaine gali tokį pamatyt.
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Vaičius » 2013 Rgp 09, 19:57

v2
Paveikslėlis
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 09, 20:18

please erase noise ;-D
Iš pradžių mano kuklioje "karjeroje" jis irgi man pasirodė cool, bet kaip Kicius sakė - nuvalkiota.

O logo, mano galva, neblogas. Pirmoji figūra nekažką, bet ta antroji, stovinti, visai neblogai, įdomiau nei vien tekstas.

Šiaip v2 tos rodyklės gal atrodo ir įdomiai, bet skaityti - misija absoliučiai neįmanoma, tokio negalima palikti. Man po galvos sukinėjimo ir akių vartymo net gliučina tekstas. ;-D

"Kritikos" duodu nedaug, nes noriu paklausti, čia real deal, ar tik pasitreniravimas? Nes jei real deal, tai galėčiau daugiau pakomentuoti. Reikėtų ir tau daugiau padirbėti, pasukti galvą, kaip į dizainą įblendinti forumą etc.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė Vaičius » 2013 Rgp 09, 20:59

Darau kaip visad mokinimuisi, bet noriu gerai padaryti, tad į pm brūkštelk, bet parašyk taip, kad suprasčiau. :DD
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė Vaičius » 2013 Rgp 10, 11:50

Paveikslėlis

dėl noise, vėliau nuimsiu kai baigsiu visiškai darbą, kadangi nepamenu spalvos ID, o kai su pipete pasirenki spalvą, ji būna per ryški arba per tamsi, arba dėsiu noise vos 1 arba 0.5
Vaičius
Įsijaučiantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 10, 11:52

Rašysiu čia, gal kam pravers. ;-D

Ką daryčiau aš: flat onepage. Turiu omeny, kuo mažiau 2005-ųjų efektų ir viskas viename puslapyje. Kas yra flat onepage:

1 [live preview 1.1 ] 2 3 4 5 6

Čia tik įkvėpimui, gali daryti savaip, esmė, kontrastingi blokai viename puslapyje. Informacija turi būti išdėstyta patogiai, išdidinta, kad nereikėtų prisimerkti. Aš gal net tą vieną stačiakampį bloką padalinčiau į dvi dalis su dviejų map'ų nuotraukomis, viena, ne-aktyve galėtų būtų išblur'inta, kuo mažiau info, o kita, aktyve, ryškesnė, su visa informacija. Kaip ją išdėstyti, vėl gi, eksperimentų ir kantrybės reikalas.

Kaip daro kiti (tik įkvėpimui! ;-D nes jie daro visai ne žaidimų svetaines) :

1 2 3

Kodėl onepage? Turinio nedaug, jį patogiau ir funkcionaliau taip išskirstyti, ir + nebanalu. Aš suprantu, kad cs 1.6 olschool ir pan., bet būtent šiuolaikiška ir gaivesnė web svetainė priduotų kažkiek cinkelio būtent tam servui prieš visus milijardą kitų, pristatančių save tamsiai, antikvariškai, banaliai. Nesakau naudoti salotinę ar spalvą ar dar ką, bet aišku, reikėtų rasti "kompromisą." Na, bent jau taip daryčiau aš..
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 10, 11:53

Vaičius rašė:dėl noise, vėliau nuimsiu kai baigsiu visiškai darbą, kadangi nepamenu spalvos ID, o kai su pipete pasirenki spalvą, ji būna per ryški arba per tamsi, arba dėsiu noise vos 1 arba 0.5

Ta prasme, per ryški arba per tamsi? Ji visada būna tokia pati, tik reikia nuimti tą noise, nes jei pataikysi ant jo, tai ir rodys jo spalvą. Jei randi gerą spalvą, siūlau persivadinti layer'į į tos spalvos kodą.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija