sveikas dienorašti, smagu jog dar kažkas žiūri mano nuotraukas feisbuke

dėl logo, yooo. susilaukiau daug neigiamų komentarų, bet norėjau kažko linksmo, spalvingo, o ne solidaus

nes kažkaip sakau sau vis, juk darau dėl savęs, o ne dėl kitų. Kadangi patinka man jisai tai sakau pasiliksiu kuriam laikui (no hard fellings)

p.s. kas nematė logo

kas dar naujo... esam susibūrę į tokia komandą "Panevėžys - Streets" gal kas girdėjo, gal kas ne.. Tai va daug judėjom, daug darbo buvo. Ir žinoma daug nuotraukų, nauja veikla. Šis tas įdomiau, įstojau ir į dar pora grupių, bet čia jau ne taip įdomu
nu ką, trumpai apibendrinus numesiu kadrų, tikiuosi matosi bent kažkur patobulėjimas

supratau jog portretų fotkinti iš viso nemoku, nu ne man jie

dėl to viskas į ką žiūriu tai automobiliai, nes puse dabartinio gyvenimo tik jie ir sudaro man. na palyginus su seniau, nebežiūriu taip į fotografiją, žinoma kaip hobį pasiliksiu bet kažką daugiau, tai tiksliai ne. Vis planuoju kažką naujo nusipirkti, norisi kažko plataus, bet tuo pačiu 85 1.8 yra puikus daigčiukas automobilių fotografijai, dar norisi ir full frame kunelio, tai va ir gaunasi jog visas tas hobis kainuoja daug pinigėlių, nu bet kada nors. tai va tam kartui