Įvairūs Bendros diskusijos Muzika

Lietuviško repo kultūra

Pokalbiai apie muziką, grupes, renginius ir panašiai

Standartinė Acro » 2011 Lap 23, 16:02

Manau lietuviškas repas nusipelnė savo temos :) čia galit laisvai diskutuoti apie lietuviško repo atlikėjus, muzika, patinkančias dainas, gal kas kur kokiuose festuose buvot koncertuose, hip hop battle, gal patys kažka kuriat? pasidalinkit savo mintim ;)

Aš su lietuvišku repu susipažinau prieš kokius 5 gal metus pirma daina buvo g&g sindikatas vokiečių gatvė, atsimenu kaip išgirdau per radija paskui iškart gryžes namo irašiau priedainį į youtube, išmetė daina. nuo to laiko kažkaip vien tik g&g sindikata klausiau paskui radau williux dainas beveik visas parsisiuntes buvau, į tel įsikėliau, pradėjau visur klausyt, užkrėčiau visus draugus, taip ir judėjau į priekį niekad nepalikdamas repo. paskui po daug metų atradau http://www.hhb.lt saita buvo jau po pirmo sezono jis, ten 2008 man atrodo, nuo tada stipriai susidomėjau hhb, atradau tokius repo virtuozus kaip karoona, mnfst, ade, domas, banzai ir dar daug. nuo tada pradėjau sekt kovas, net nepastebėjau kaip visas kompiuteris užsipyldė lietuviško repo dainom. dabar visiškai neseniai atradau naujų vardų tokiu kaip lt, man jis išvis naujas veidas, man jo visos dainos įdomios ir orginalios. taip pat klausau gatvės lygos, kam įdomu yra nemažai klipų youtubei kanale realmamania arba tiesiog įsijūnkit zipa kiekviena trečiadienį 22:00, taip pat žiūriu siuvyklos laida laužyti ritmus tai tiek :)
Vartotojo avataras
Acro
Chill™
Chill™

Medaliai: 5
Taškai: 1052

Kovų lygis: B+

Reputacija: 33 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė MoonnLes » 2011 Lap 23, 16:23

Gerą temą čia sumąstei.
Aš lietuvišku rap'u pradėjau domėtis manau prieš kokius 2-3 metus, pirmą kartą išgirdęs G&G Sindikato kažkokią gerą dainą, tada kažkaip domėtis pradėjau, atradau hhb.lt taipogi prieš kokius metus, tada dar parodė draugas "Gatvės lyga", ten ne tik repas, bet šiaip lietuviška muzika, manau mėgstamiausias dabar, tai Checka, Messiah, nimfixxx1. Kaip jau aCro sakė, draugus irgi užkrėčiau, su draugais dabar kai tik būna kokie susibūrimai Vilniuj, visad nueinam. Man pavyzdžiui, kaip daugeliui rap'ą mėgstančių žmonių, labai eminemas patinka, aš tai pavyzdžiui neapkenčiu jo muzikos.
Vartotojo avataras
MoonnLes
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 268

Kovų lygis: B

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2011 Gru 15, 13:57

repas - muzika
hip-hop'as - kultūra.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Acro » 2011 Gru 15, 17:28

turėjau nežinot tipo šito? ar kaip čia suprast? :D gi žinau kad repas tiktai viena iš hip-hopo šokų kaip ir graffiti arba brake :)
Seems legit

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Acro
Chill™
Chill™

Standartinė Acro » 2011 Gru 17, 21:58

naujas morda mc video, iš mixtape www.valstybespriesas.lt

Seems legit

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Acro
Chill™
Chill™

Standartinė nHk » 2012 Lie 26, 21:45

Pagrinde klausau: LT, Mnfst, Shamano, karpio na dar kartais Lil'o. O Visokie Aleknos, ir kiti veizėjai tai paskutinėj vietoj :)
Viskas beprasmiška, jei bandai ieškoti prasmės.
Vartotojo avataras
nHk
Aktyvus dalyvis

Taškai: 166

Kovų lygis: B

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė thething » 2013 Sau 27, 01:02

Kartkarčiais paklausau, pushaz, ade, mnfst, dee & kamy, tie geresni, liezhuvis, karpiz ir šiaip visoks old schoolas.
Vartotojo avataras
thething
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 2
Taškai: 314

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Muzika

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija