Aš su lietuvišku repu susipažinau prieš kokius 5 gal metus pirma daina buvo g&g sindikatas vokiečių gatvė, atsimenu kaip išgirdau per radija paskui iškart gryžes namo irašiau priedainį į youtube, išmetė daina. nuo to laiko kažkaip vien tik g&g sindikata klausiau paskui radau williux dainas beveik visas parsisiuntes buvau, į tel įsikėliau, pradėjau visur klausyt, užkrėčiau visus draugus, taip ir judėjau į priekį niekad nepalikdamas repo. paskui po daug metų atradau http://www.hhb.lt saita buvo jau po pirmo sezono jis, ten 2008 man atrodo, nuo tada stipriai susidomėjau hhb, atradau tokius repo virtuozus kaip karoona, mnfst, ade, domas, banzai ir dar daug. nuo tada pradėjau sekt kovas, net nepastebėjau kaip visas kompiuteris užsipyldė lietuviško repo dainom. dabar visiškai neseniai atradau naujų vardų tokiu kaip lt, man jis išvis naujas veidas, man jo visos dainos įdomios ir orginalios. taip pat klausau gatvės lygos, kam įdomu yra nemažai klipų youtubei kanale realmamania arba tiesiog įsijūnkit zipa kiekviena trečiadienį 22:00, taip pat žiūriu siuvyklos laida laužyti ritmus tai tiek