Įvairūs Nemokama reklama

LGFB.lt - filmų apžvalgos

Nemokamai reklamuoti savo puslapį galite tik šioje temoje

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 05, 18:33

Sveiki.

Tai norėčiau pristatyti neseniai startavusi tinklalapį - http://LGFB.lt. Jame rasite filmus, kuriuos aš trumpai aprašau, na išsakau savo nuomonę, duodu balą iš 10-ties galimų. Tai neįprastas blogas, pamatysite užėję, dizainas neprimena blogo, tačiau viskas yra tvarkingai sudeliota, visa pagrindinė informacija. Pristatomuosius filmukus galite žiūrėti užėję į kažkurį filmą ir spaudžiant ant paveiksliuko. Yra IMDb vertinimas, o ant jo paspaudus, jus perkels į IMDb puslapyje esantį, jūsų peržiūrimą filmą.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Taškai: 5

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 05, 18:54

Oba, tikrai tvarkingai ir gana intuityviai viską sudėliojai.

Ko man, kaip lankytojui, labai labai trūko: skalės pačiam įvertinti filmą. Užtektų tiesiog papildomo laukelio (pilko, mažesnio, bet svarbu, kad būtų) po tavuoju įvertinimu, kuris rodytų vidutinį visų kitų lankytojų įvertinimą.
(pvz Mano balas ---------> 7/10
Lankytojų balai -----------> ~n/10
Jūs įvertinote n/10)

Ai, ir nuo kiekvieno posterio pradiniame puslapyje siūlau nuimti tą retardišką web adreso pakartojimą..
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Taškai: 293

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 06, 16:01

Oba, tikrai tvarkingai ir gana intuityviai viską sudėliojai.

Ko man, kaip lankytojui, labai labai trūko: skalės pačiam įvertinti filmą. Užtektų tiesiog papildomo laukelio (pilko, mažesnio, bet svarbu, kad būtų) po tavuoju įvertinimu, kuris rodytų vidutinį visų kitų lankytojų įvertinimą.
(pvz Mano balas ---------> 7/10
Lankytojų balai -----------> ~n/10
Jūs įvertinote n/10)

Ai, ir nuo kiekvieno posterio pradiniame puslapyje siūlau nuimti tą retardišką web adreso pakartojimą..

Dėl įvertinimo, tai reiks padirbėti, dėkui už mintį :). O dėl to web adreso, tai nesupratau kur būtent?
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 06, 19:49

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 06, 23:14

Čia, kad neripintų žmonės, gal tai ir nėra būtina, bet manau kad ir laba netrukdo. O ir šiaip, aš juos darydamas pirma susirandu internete, paskui per photoshop'ą darau pagal savo dydį. Tai užima kažkiek laiko.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 09, 01:30

Atnaujinau šiek tiek puslapį, dabar galite reitinguoti filmus/serialus, šone yra panelė, kur atvaizduojami filmai/serialai, kurie turi didžiausią vidurkį iš duotų lankytojų balų. Taip pat viduje filmo/serialo rasite anglišką, arba kitos kalbos originalų filmo/serialo pavadinimą.

Tiek šįkart, tikiuosi tai leis jums dar geriau jaustis puslapyje, sėkmės.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 09, 18:43

Neblogai.
btw, kairėje esanti žalia stats panelė tik blaško dėmesį.. Ir apskritai, sunku suprasti kas ten per velnias.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 09, 19:21

Rodo kiek žmonių naršo puslapyje realiu laiku.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 09, 20:05

dabar suprantu. Turėjau omeny, sunku suprasti "iš pirmo žvilgsnio". Tad mano nuomone, jis visiškai ne į temą intuityvumo, spalvų atžvilgiu. Jis tiesiog dar vienas daikčiukas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, mintyse apversti vaizdą, gal net spustelti, ir pan. O viskas turėtų būti koncentruota į filmus. Juolab, kad tai nėra kažkoks portalas ar forumas, kur lankytojams būtų svarbu, kiek dabar čia naršo. Tau gal ir svarbu, bet ne jiems. Tad sau asmeniškai gali pasižiūrėti statistiką ir kitur, nebūtina prie raudono meniu bar'o dėti ryškų, žalią, vertikalų bloką. Ypač kai lankytojų dėmesys turėtų būti centre ir dešiniame sidebar'e. Prisimink, pas mus visi skaito iš kairės į dešinę, o kairėje čia kažkoks dzinguliukas, tad dešinė kaip ir "parpuola". Vadinasi, parpuola ir dalis vartotojo patirties. And you don't want that.

Ką daryčiau aš: išimčiau jį, arba uždėčiau labai kuklų užrašėlį po pagrindine balta statistika apačioje, maždaug dabar naršo tiek ir tiek žmonių.

Patariu ir footer'į susicentruoti, nes dabar info jame išsiblaškę visose pusėse. (tvarka paprastai būna tokia: nuorodos, ir tik tada copyright/statistika).

Be viso šito, man tikrai patinka ši asmeninio pobūdžio svetainė. Dabar pats dažniau užeisiu, įvertinsiu kelis matytus filmus. Tikrai neblogai padirbėta, tik verta dar kelias smulkmenas apgalvoti. (:
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 09, 22:19

Dėkui už pastabas/patarimus, džiugu, kad bent vienas išsakė savo nuomonę, į tai bus atsižvelgta. Žinoma, dar daug yra detalių, kurias reikia tvarkyti ir kurias tvarkysiu, bet viskas su laiku, tą pažadu, o kadangi pats nesu programuotojas ar išmanantys wordpress sistemą, tad tai užtrunka šiek tiek ilgiau, kol surandi internete iš panašiai.

Žodžiu, jei turit dar pasiūlymų, aš visad išklausysiu, man visad įdomi lankytojų nuomonė, jų pastabos, patarimai, esu toks žmogus, kuris nori įtikti bent didžiąjai dalei :).
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė Kicius » 2013 Rgp 10, 02:26

Nesupratau, kodėl navigacijoje išskirti serialai.
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 10, 02:45

Kad lengviau būtų rasti tarp filmų, nemanau, kad tai sukelia didelių kompleksų.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė coolvetica » 2013 Rgp 10, 11:06

Damn, šito net nebuvau pastebėjęs kažkaip.

Sukelia. Nes daugmaž visiems wtf reakcija būna. Filmų blogas, o meniu juostoje žanras/kategorija išskirta. Juolab, kad jie patalpinti ir „Žanrų“ panelės viršuje. Jei nori, kad juos būtų lengviau rasti tarp filmų, toje žanrų panelėje jų šriftą pakeisk į italiką, o iš meniu ištrauk, taip bus geriau.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 10, 12:05

Ištraukiau iš viršutinės meniu, paryškinau šoninėje panelėje.
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Standartinė ZeroOneZeroNine » 2013 Rgp 10, 21:02

Norėjau paklausti, galbūt būtų geriau, jei apžvlegčiau kiekvieno serialo atskirą epizodą ar sezoną? Ar gerai kaip yra?
ZeroOneZeroNine
Pradedantis

Įvairūs Nemokama reklama

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija