OMG, tai aš ir sakau, kad tave pakritikuoja ir tu pyksti. Tai mokinkis iš kritikos, o ne verk. :{ Tu žmogų išvartai visokiais žodžiais ir pasimokai iš jo kritikos? Aš taip supratau?
ThaiPrincess rašė:Tą patį darbą įmetu pgn formatu: v1 v2
aha rodos overcontrast veidas. nėra tokio effeco į kurį pažėtum ir sakytum wow. patarčiau nueiti į resursų skilti persisiust psd packa ir patyrinėt kaip kiti daro po to bandyt atkartot ką nors panašaus gl.
Dabar ziuriu i tavo zinutes ir matau kad tu save tai iskeli, tai bandai irodyt kad tu esi n lygije tai ir darai n lygio darbus, tai tu dar gincijiesi su kitais vienas darbas geresnis uz kitus. Tai as tau duosiu draugiska patarima, i kuri tu gali net neatrasinet: TIESIOG DARYK DARBUS IR SKAITYK KOMENTARUS. Jeigu maziau kalbesi ir daugiau dirbsi greiciau tobulesi ir nebus tokiu vertinimu kurie galetu tave nuliudinti.
Beje siek tiek redaguoju. Kuri ne tik sau, bet ir kitiems, kad galetum pasirodyti, kad tave ivertintu, o sau gali tik mokytis, kad veliau galetum susirasti darba ar dar koki sh.
Visu pirma - tekstas. Per mazas, netinka. Darbas visiskai neiblendintas, reiketu grandient mapu, levels/curves Efektu kazkokiu. Taip pat teksta galetum sutvarkyti.
Jei jau visą laiką mane peiki ir kietu vaidini, bent kartą paimk per skype ar dar kur pamokyk dirbti su ps [kaip iblendinti, tekstą pagerinti, gražias spalvas padaryti ir t.t]