puri aš su tavim nesikoliosiu niekada, tam yra daigan arena P: nu tipo reiktu tas lūpas suvektorint bet tai dabar beprasmiška, žmones sunku vektorint S:
ThaiPrincess rašė:O štai ir 2 ką tik padaryti. Su mergina tai nelabai išėjęs.
Pirmas darbas per daug uzblurintas tekstas netinka effectu mazai. Antras matos bandei su smudge toolu zaist siaip nieko nepavyko renderis neiblendintas tekstas netinka :/ skaityk tutus
ThaiPrincess rašė:Idėjų neturiu. Padariau per 10min: [kuris gražesnis?]
O čia su lūpomis, kurio vis nepavyksta baigti, tad laukiu ir toliau pasiūlymų:
Blogai, kad neturi ideju. Daryk sigus pagal pamokas, pamoku paskaitalioti neuztenka. Tos lupos nepatiko, tekstas sux, bg sux, blogai, kad paliktos tik lupos, patariu palikt veido dali. Panaudok pora zingsniu is cia http://imagination.lt/puma-t5317.html Sekmes
Na aš būčiau daręs truputi kitaip su tomis lūpomis, nes dabar atrodo, kad jos skraido fone, o šiaip kaip jau freshas minėjo reikėtų padaryti darbų pagal pamokas ir su laiku viskas išeis saviame.
O apie naują tai man asmeniškai v2 gražesnis, į avatarą daug darbo neįdėsi tačiau ilgiau pasedėk truputelį prie darbų.
P.S. Sorry, kad vakar dingau iš skype'o, nes kažkas su interneto linija atsitiko, paskutiniu metu labai dažnai dinginėja.