Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Kur norėtumėte gyventi?

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Citrina » 2008 Lie 22, 10:34

raXike_ rašė:Kodėl jūs norite pasilikti šalyje, kuri iš esmės žlunga? Patriotizmas?

raXike tai kaip tas patrijotizmas nežlugs jai tokie į anglijas visokias, i amerikas nori.. supranti kol nesi buvęs anglijoje arba airijoje taip ir norisi ten išvykti, o kai pamatai, kad ten gyvenimas irgi ne rožėmis klotas jau tevynė miela būna.
Man tas pats buvo, galvojau dėjau ant tos lietuvos važiuot iš čia greičiau, bet kai atvažiavau čia, pamačiau, kad žmonės čia visai kitokie jie tau šypsosi, malonūs, o iš tikrųjų ką apie tave galvoja nežinai aš čia einu į mokyklą ir žinai kaip ten sako ant lietuvių? Lithuanians are fliping Aliens (lietuviai yra prakeikti ateiviai), nors man jie labiau į ateiviu panašūs.. zodziu lietuvių mano mokykloje tik 6, nei su kuo normaliai pabendrausi nei pašnekėsi (visi pasikėlę labai).
Pvz aš tikrai nebenoriu čia gyventi ir visų kiek klausiau sakė, kad lietuvoj gerai. Tik dabar kai niekur nesu nukeliavęs atrodo, kad mūsų šalis pati blogiausia, o man atrodo, kad Lietuva pati geriausia ir kuo greičiau man tik sugrįžt ir baigt mokslus.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 629

Kovų lygis: A

Reputacija: 45 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 22, 12:06

Imagination, tai aš puikiai žinau dėl Japonijos. Man dėl to su Japonija yra ir neramu, jog manęs ten neprijamtų. Bet vyrą japoną vis tiek nugriebsiu xD. Ir tiesą pasakius, Japonija ne tokia ir patraukli šalis turistams... Jei patiems japonams per brangu yra keliauti po savo šalį, jie geriau keliauja po Europą. Nu tai žinai. Bet ir taip. Varau ant Lietuvos tiek, kiek galiu. Nes pagyvenau pakankamai trumpai svetur, ir ne tik toj pačioj Anglijoj, man net Estijoj 100 kartų maloniau nei čia...

Citrina rašė:Supranti kol nesi buvęs anglijoje arba airijoje taip ir norisi ten išvykti, o kai pamatai, kad ten gyvenimas irgi ne rožėmis klotas jau tevynė miela būna.

Pabūk dar porą metų ten. Apsiprasi. Bent tikiuosi. Žinai, aš bent jau nemanau, kad ten viskas "rožėm klota", bet bliamba, aš nekenčiu šalies, kurioje gyvenu [ačiū Dievui (kurio nėra), kad bent ne čia gimiau, tai galiu varyt kiek noriu]. Nes žinai, puikiai žinau, kokių avigalvių yra kitur, kaip jie varo ant lietuvių ir taip toliau, bet nu sorry, neduok Dieve kas pamato gatvėj juoduką ar dar ką, tai ir prasideda tada neaišku kas. Lygiai tas pats yra visur. Tik yra skirtumas, kur gyveni.
Žinai, o ir Lietuvoje nėra ką geriau, tipo yra ir pas mus kartais malonių, kurie šypsosi, ir turi peilį už nugaros, o kiti iškart .. siunčia.
O tu kieno klausei, kad Lietuvoje gerai? Manęs paklausk, sakysiu blogai. Pas mus infliacija. Manai linksma? Žinai, kas bus, kai elektrinę uždarys? Beveik pasieksim Afrikos lygį. Gal bus dar blogiau, gal kažkiek geriau, bet bus sufakintai linksma. Pasakysiu, čia net požiūris į žmogų yra sudirbtas. Čia beveik niekas nieko negerbia. Visiems totaliai dzin yra kad tau kokia nelaimė ar pan. O aš lygiai taip pat prisiklausiau iš klasiokės, kuri 2m praleido Anglijoje su mama, kad ten bent žmonės kažką daro, nors, žinoma, būna ir atvirkščiai. žodžiu, man patiko, kartą man yra pasakę, kad kiekviena šalis turi savo blogybių, visur dedasi panašūs dalykai, bet tik pats pasirenki, kurioje šalyje tu juos gali priimti. Lietvuoje tai yra bet kokiu atveju sunkiau, nes mes degraduojam, tiek pati visuomenė, tiek visa sistema. Net realiai ir aš jau esu degradavęs vaikas, kai šitaip kalbu apie šalį, kurioje gyvenu. Bet juk neveltui taip šneku. Tu išvažiavai, džiaukis. Džiaukis, kad išvarei iš dar didesnės makalynės.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Citrina » 2008 Lie 22, 15:56

Pasakysiu tik tiek, pirma pabūk kitoje šalyje, tada pamatysi kur geriau.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 22, 16:07

Buvau. Pamačiau. Ir ne tik atostogų buvau :).
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Citrina » 2008 Lie 22, 17:55

Pagyvent ten reikia kokius metus.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 22, 19:26

Nežinau, užteko ir pusmečio, kad suprasčiau, jog geriau ten viską ištversiu, nei gyvensiu čia. :}.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė AQua. » 2008 Lie 23, 15:01

O aš už Lietuvą. Kur gimiau - ten ir noriu likti. Ir negaliu paaiškinti kodėl, didelį ryšį jaučiu su mūsų šalimi. Kitur - nebent paatostogauti.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2008 Lie 24, 01:22

Mm.. kad visos lietuvaitės būtų tokios nuomonės ;)
Aš irgi puikiai jaučiuosi Lietuvoje, į užsienį nebent pasižvalgyt.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė St!ng3r » 2008 Lie 27, 19:11

Aš turbūt patriotas 8-) Nėra turbūt niekur geriau kaip namuose, o mano namai Lietuvoje.
šiaip jei darbo nėr tai nereikia net sedėti toje Lietuvoje.
Šiais laikais piniguose laimė. ;)
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 27, 20:30

Šiais laikais, laimės nėra. O aš noriu surasti savo laimę ir nekalbu pinigine prasme. Ne dėl to aš noriu išvykti iš Lietuvos. Jei žinočiau, jog galiu rasti čia savo laimę, tuomet pasilikčiau, bet aš jaučiu visa esybe, jog mano laimės čia nėra... Čia šiaip pamąstymui... :roll:
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 27, 20:32

žėk niekada nesakyk kad nepiniguose laimė nes neturėsi pinigu.
Taip veikia pasamonė aš skaičiau.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 27, 20:37

Aš pinigų turėsiu ;D. Jau šitai žinau nuo 6 metų. 26 metų turėsiu savo pirmą milijoną ir Ferrarį ;D. Tai dėl šito aš nesijaudinu. I am just hopeless romantic who wants to find her love :nice: .
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Ignas M. » 2008 Lie 28, 10:13

Jeigu jau tektų išvykt iš Lietuvos, tai nebent porai metelių į Monaką 8-)
Kažkurią vasarą buvau, tai likau sužavėtas.
Ignas M.

Standartinė degenerate » 2008 Gru 26, 23:00

as labai noreciau i U.K. tokio rimto paaiskinimo neturiu man ju kalba patinka to akcento pavadinimas kazkaip susijes su gerkle nu nezn mane lab veza kai isgirstu :lol: noreciau kad mano isrinktoji butu is U.K.
degenerate
Pradedantis

Taškai: 20

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Gru 27, 04:26

Turiu drauga brazila . Brazilijoje skurdas tox pat kaip ir lietuvoje .
Noreciau gyvent lietuvoje siauliuose . Bet kad valstybe sandara butu sutaisyta ir dora , tokia kaip anglijoje , airijoj , USA....kad lt ekonomika butu tokia bent kaip Ispanijos.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius