Imagination, tai aš puikiai žinau dėl Japonijos. Man dėl to su Japonija yra ir neramu, jog manęs ten neprijamtų. Bet vyrą japoną vis tiek nugriebsiu

. Ir tiesą pasakius, Japonija ne tokia ir patraukli šalis turistams... Jei patiems japonams per brangu yra keliauti po savo šalį, jie geriau keliauja po Europą. Nu tai žinai. Bet ir taip. Varau ant Lietuvos tiek, kiek galiu. Nes pagyvenau pakankamai trumpai svetur, ir ne tik toj pačioj Anglijoj, man net Estijoj 100 kartų maloniau nei čia...
Citrina rašė:Supranti kol nesi buvęs anglijoje arba airijoje taip ir norisi ten išvykti, o kai pamatai, kad ten gyvenimas irgi ne rožėmis klotas jau tevynė miela būna.
Pabūk dar porą metų ten. Apsiprasi. Bent tikiuosi. Žinai, aš bent jau nemanau, kad ten viskas "rožėm klota", bet bliamba, aš nekenčiu šalies, kurioje gyvenu [ačiū Dievui (kurio nėra), kad bent ne čia gimiau, tai galiu varyt kiek noriu]. Nes žinai, puikiai žinau, kokių avigalvių yra kitur, kaip jie varo ant lietuvių ir taip toliau, bet nu sorry, neduok Dieve kas pamato gatvėj juoduką ar dar ką, tai ir prasideda tada neaišku kas. Lygiai tas pats yra visur. Tik yra skirtumas, kur gyveni.
Žinai, o ir Lietuvoje nėra ką geriau, tipo yra ir pas mus kartais malonių, kurie šypsosi, ir turi peilį už nugaros, o kiti iškart .. siunčia.
O tu kieno klausei, kad Lietuvoje gerai? Manęs paklausk, sakysiu blogai. Pas mus infliacija. Manai linksma? Žinai, kas bus, kai elektrinę uždarys? Beveik pasieksim Afrikos lygį. Gal bus dar blogiau, gal kažkiek geriau, bet bus sufakintai linksma. Pasakysiu, čia net požiūris į žmogų yra sudirbtas. Čia beveik niekas nieko negerbia. Visiems totaliai dzin yra kad tau kokia nelaimė ar pan. O aš lygiai taip pat prisiklausiau iš klasiokės, kuri 2m praleido Anglijoje su mama, kad ten bent žmonės kažką daro, nors, žinoma, būna ir atvirkščiai. žodžiu, man patiko, kartą man yra pasakę, kad kiekviena šalis turi savo blogybių, visur dedasi panašūs dalykai, bet tik pats pasirenki, kurioje šalyje tu juos gali priimti. Lietvuoje tai yra bet kokiu atveju sunkiau, nes mes degraduojam, tiek pati visuomenė, tiek visa sistema. Net realiai ir aš jau esu degradavęs vaikas, kai šitaip kalbu apie šalį, kurioje gyvenu. Bet juk neveltui taip šneku. Tu išvažiavai, džiaukis. Džiaukis, kad išvarei iš dar didesnės makalynės.