Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

kq [B]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė kq » 2011 Rgs 10, 03:29

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
kq
Universe™
Universe™

Medaliai: 8
Taškai: 738

Kovų lygis: B

Reputacija: 22 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Rgs 10, 12:17

1. Ta šviesytė, kuri kerta 2paco kūną, atrodo negražiai, tekstas gana prastokas, trūksta darbui išdirbimo. Sakyčiau, dar tik pusė darbo užbaigta. Kas man dar darbe nepatiko, tai lightningas ir BG (per daug tuščias). Žemas B.
2. Berods geriausias tavo darbelis iš čia esančių. Kokybė visai nebloga, lightningas šioks toks lyg ir yra, bet daugiau gražesnių efektų, kaip ir nematyti.Žemas B.
3. Bene prasčiausias iš čia pateiktų darbų, sutekstūrinta labai jau atmestinai. Galėjai ant veido tų "Bokeh" nedėti :) Kairėje pusėje ta švieselė atrodo pablukusi ir jinai, tik vaizdą gadina. Teksto manau čia nereikėjo, nes jis nesižiūri gražiai, ypač tada, kai yra soft brushai ant linear per daug išsišokę. Na kaip ir vėl, kokybės atrodo darbe yra, bet visi kiti aspektai lygį mušą. Aukštas N.
4. Šitas darbas man visai normaliai susižiūrėjo, lightningas yra, kokybės yra, backgroundas šioks toks yra, gan neblogas tavo darbas. Bet vėl, kas man nepatinka tai teksto kompozicija ir įblendinimas spalvų. Ant tigro manau reikėjo labiau backgroundo spalvas įblendint. Bei tie "lens flare" (ar kas ten) nelabai gražiai atrodo, prastokai išdirbtos šviesos. Žemas B.

Visų darbų trūkumai ir privalumai:
+ Ganėtinai gara kokybė,
+ Spalvos.
-----------------------
- Su lightningu reikia geriau padirbėt,
- Prastokas blendas,
- Trūksta geresnio išdirbimo,
- Tekstas netinka visuose darbuose, kur jį dėjai.

Galutinis lygis: Žemas B.
Išvada: Jeigu tekstūrini, tai reikėtų labiau padirbėt su tekstūrų išdirbimu. Lightningas su tekstu irgi tau pakiša koją, nors atrodo kai kur lyg ir būtų tas lightningas, bet pridedi visokių lens flare (ar ko) ir sugadina iš karto visą darbą. Reikia viską gerai įblendint, sukurt lightning spotą, arba padaryt keletą stipresnių lightning švieselių, kad bent jau būtų nuo ko sklindanti šviesa (pvž: kaip paskutiniame darbe).
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2011 Rgs 10, 12:35

Darbuose patiko gera kokybė, tos šviesos irgi gerai atrodo, bet nuo jų galėtum stipresnį lightingą daryt, su burn/dodge toolais pažaist. Teksto tie visi efektai atrodo gan gerai, bet šriftas, mano manymu, parinktas prastai. Taip pat su tekstūrom kartais persistengi, bandyk jas labiau derinti, jei netinka viena bandyk kitą, žaisk su blend modais, adjustemntais, nes pvz trečiam darbe tai tekstūros man atrodo neišdirbtos.
B
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Rgs 10, 12:38

B lygis.
Murkis