labai prastai.... norėtūsi kokių nors smulkiu efektu, gero teksto. Nebenaudok topazo. Ir dark mažesnius darbus nes pusė darbo juoda tai nelabai koksvaizdas susidaro
Prasčiausias iš paskutinių darbų. Ir kiek tau galima kartot, kurk mažesnius darbus, nes dar nemoki didesnių efektais užpildyti. Tau tas H3ro tariamas "A lygis" liepia tokius kurt, ar tu toks arogantiškas, kad į mumis dėmesio nekreipi ? Ką jau ką, bet jei nori aukščiau pakilt klausyk manęs, arba gyvenk su vaikų darželiu ir netobulėk.
Apie darbą: Labai prasti efektai, tekstas prastas, apšvietimo nėra, viršuje tas efektas apskritai nesiriša, nu niekaip nesuprantu kodėl jis ten yra, man nedaeina, bandau suprast, bet neišeina.. Čia pokštas su tuo tragišku efektu ar kas, nežinau. Darbas vos Aukštą N, gal net ir to nesiekia, nes vidutinis irgi taip sugebėtų (atvirai kalbant).
Tu galvoji nežinau, kaip čia tas pats kq, kuris po mano sparnu abu su h3ro buvo, ant manęs varo ? Man dzin, su vaikais daugiau reikalų niekada neturėsiu. Ai dar teisingai, tavo nuomonė jam labiau padės tobulėt.
po tavo sparnu buvo ? tu čia nejuokauk . ant tavęs daug kas čia stumia , kaip ir ant manęs , tik priežastys skirias dėl ko . p. s : galėjai geresnį teamo pavadinimą o ne ' ryouku ' sugalvot , nes visi čia čj lūžta iš to pavadinimo ok , aš baigiau
Kas tie visi ? Bent žinai, kokia Ryouko reikšmė ? Kas per kaimiečiai jūs, tokios siauros pažiūros, kad verkt noris.. Jau ir taip visa Lietuva kaimas, bet tu dar sugebėk iš žodžio pasišaipyt..