Sveika komanda :) Manau atejo laikas uzleisti man savo vieta kazkam jaunesniam ir kas is tikro gali komandai padeti :) Labai dziaugiuosi H3 komanda :) Didziuojuosi kiekvienu is jusu .
Edzilla :) gerai kad paemiau i komanda tave, jauciau kad tu turi ta gyslele kuri dar neistirta :) Ir ji dar iki siol nepilnai neistirta :) esu tikras kad tu gali dar daug daugiau patobuleti :) Tu komandos ATEITIS .
Fir3n :) Komandos skillas :) haha niekada negalvojau kad tu busi mano vietoj kada tavo darbus pamaciau pries metus :) Bet per kancias i zvaigzdes :) Kaip rax sake tu turi TAI . :) Bet neapsistok ties tuo ka turi dabar, nsl turnyre bent i top 16 turi patekti ! :D
Horde Haha senoji karta :D Galvojai kada nors kad as busiu vot 3 metai gfxuose :D ir lietuvos gfx horizonte tox mazas negatyvas mano bus :D haha respect'as :) Smudge +c4d ftw :D
O dabar noreciau perduoti savo ,kaip komandos lyderio atsakomybes ir privilegijas(tokiu nemanau kad yra :D ) Pasalunei , jei ji sutinka priimti jas .
Pasalune turi ta lyderio gyslele :) esi stipri mergina :) Manes nereikia kad komanda surinkt :) Tu geri labai gerai tai padaryti :) Tad kaip sakoma , MAKE ME PROUD :)
Negalvokit kad is teamo iseinu :D Dar galiu manau kazkiek padeti teamui kaip paprastas narys :D (Im not that uselless am I ? ) tiesiog perleidziu valdzias jaunesniai kartai kuri turi daugiau kovingos sielos nei as :) Komanda esat alkana pergaliu :) Jauna :) mano saule norom nenorom nusileide :) Neturiu pakankamai laiko tubulet ar daryt sigus del to kad kazkam kazka irodyt kaip seniau :) zodziu , mergina ir vyrukai , stengiames ir pasveikinkit Nauja komandos LYDERE :
PASALUNE !