Komandos Komandų būstinės H3nity™

Komandos lyderis keičiasi

Komandos būstinė, galerija, narių priėmimas

Standartinė H3.Farguc » 2009 Bir 15, 18:57

Sveika komanda :) Manau atejo laikas uzleisti man savo vieta kazkam jaunesniam ir kas is tikro gali komandai padeti :) Labai dziaugiuosi H3 komanda :) Didziuojuosi kiekvienu is jusu .
Edzilla :) gerai kad paemiau i komanda tave, jauciau kad tu turi ta gyslele kuri dar neistirta :) Ir ji dar iki siol nepilnai neistirta :) esu tikras kad tu gali dar daug daugiau patobuleti :) Tu komandos ATEITIS .

Fir3n :) Komandos skillas :) haha niekada negalvojau kad tu busi mano vietoj kada tavo darbus pamaciau pries metus :) Bet per kancias i zvaigzdes :) Kaip rax sake tu turi TAI . :) Bet neapsistok ties tuo ka turi dabar, nsl turnyre bent i top 16 turi patekti ! :D

Horde Haha senoji karta :D Galvojai kada nors kad as busiu vot 3 metai gfxuose :D ir lietuvos gfx horizonte tox mazas negatyvas mano bus :D haha respect'as :) Smudge +c4d ftw :D

O dabar noreciau perduoti savo ,kaip komandos lyderio atsakomybes ir privilegijas(tokiu nemanau kad yra :D ) Pasalunei , jei ji sutinka priimti jas .

Pasalune turi ta lyderio gyslele :) esi stipri mergina :) Manes nereikia kad komanda surinkt :) Tu geri labai gerai tai padaryti :) Tad kaip sakoma , MAKE ME PROUD :)

Negalvokit kad is teamo iseinu :D Dar galiu manau kazkiek padeti teamui kaip paprastas narys :D (Im not that uselless am I ? ) tiesiog perleidziu valdzias jaunesniai kartai kuri turi daugiau kovingos sielos nei as :) Komanda esat alkana pergaliu :) Jauna :) mano saule norom nenorom nusileide :) Neturiu pakankamai laiko tubulet ar daryt sigus del to kad kazkam kazka irodyt kaip seniau :) zodziu , mergina ir vyrukai , stengiames ir pasveikinkit Nauja komandos LYDERE :

PASALUNE !
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2009 Bir 15, 20:05

Sveikinu,
labai ačiū už gražius žodžius. :)

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Pasalune » 2009 Bir 15, 21:02

Dėkui už pasitikėjimą.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 14
Taškai: 1309

Kovų lygis: B+

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .fajar » 2009 Bir 16, 18:31

Sveikinam Pasalūnė,sekmės jums.
Vartotojo avataras
.fajar
Įsijaučiantis

Taškai: 15

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2009 Bir 18, 11:08

Net ašarą išspaudė ;D O šiaip ,tai farg :!: , o Pasalune su naujom pareigom.
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Rgp 07, 13:25

Labai gražiai parašyta :love:
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11