Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Kokia versija pasirinkti?

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė mfs » 2009 Geg 30, 12:57

Norejau pasiteirauti del versiju jau gal metus laiko naudoju CS2 ir nusiskundimu neturiu :D , seniau yra teke naudoti CS3 gal kelis menesius tai kazkokiu naujoviu apart dizaino nelabai ir jutau,bet taip ir nepasilikau prie sios versijos nes perasirasius windowsus pasitaike galimybe parsisiusti CS2 tai taip ir likau su sia ganetinai sena versija. tiesa, su cs3 galbut jauciau sioki toki letesni veikima, nes mano pc yra pakankamai senas (1.8ghz realaus ,512ram ) :lol:

taigi,prasau, apsvieskite mane kokie esminiai skirtumai yra tarp siu CS2 , CS3 ir CS4 versiju ? ar vertetu naudoti kitas (naujas) ps versijas?

p.s. teko kurti nauja tema del musu "geruju" tvarkdariu. As nesuprantu kokiu tikslu sena tema buvo uzrakinta? Tai nebuvo baigta diskusija ir klausimas nebuvo iki galo atsakytas, ar pasakymas pasiskaityt versiju releasus turetu mane tenkint? jeigu cia taip bus sprendziamom problemos tai i kiekviena zmogaus problema bus atsakyta "google.lt" ir locked.
p.s2 mane domina forumieciu nuomone
Vartotojo avataras
mfs
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 172

Kovų lygis: A

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Keiko » 2009 Geg 30, 13:07

Na man asmeniškai tarp CS2 ir CS3 skirtumo kaip ir nėra. pati naudoju CS2 ir viskas labai liux.
O dėl CS4.. man kažkaip ten nelabai patinka. Vien tik tas fotkių uždarymas >:DD na aišku, žiūrėk pagal save, išbandyk visus PS ir rinkis. :}
Paveikslėlis
Puris. Dėkui ; )
Keiko
Grafikos ekspertas

Medaliai: 11
Taškai: 810

Kovų lygis: B+

Reputacija: 46 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2009 Geg 30, 14:45

CS3 ryja mažiau resursų negu CS2 ir CS4, na ant CS4 gal kiek daugiau privalumų yra, bet šito negaliu pasakyti, nes pats nenaudoju.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Gabijele » 2009 Bir 01, 23:34

Zinot is pradziu ant CS4 tik resursu rijimas matosi, bet kai ilgiau panaudoji ir pripranti tai kai ant CS2 darbus darai tai toki prastos kokybes atrodo.. :roll: Bent jau man kai sviesinau ar koki ten brieda dariau :nice:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Gabijele
Unity™
Unity™

Medaliai: 19
Taškai: 975

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė St!ng3r » 2009 Bir 02, 09:12

Mfs Nėra tokių svarbių atnaujinimų naujose versijose, papraščiausiai jos daug patogesnės štai ir viskas.

Atsisiųsk CS4 Compact Edition (man jis gan greitai veikė ant 1,6 ghz 512 ram)
adobe-photoshop-cs4-compact-edition-t1875.html
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė mfs » 2009 Bir 29, 16:30

Sveiki, neperseniausiai isidiegiau st!ng3r rekomenduotina CS4 versija. jau spejau isbandyti; pastebejau kad pvz smudginant ar brushinant (laikant ispausta brusha ir velkant apie daugiau negu 15sec nemazo pixelio) atsilikena veiksmas. su CS2 sitas dalykas pasireiksdavo prie dar didesniu pixeliu ir laiko. šiaip veikimas panasus, bet vis dėlto man mielesnis buvo cs2. nu neesme bandysiu priprasti.

p.s. iskilo problema: neatidaro png failu su naujuoju CS4;ismeta lentele "could not complete u request becouse it is not the right kind of document"
:x
Vartotojo avataras
mfs
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 172

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Cherry » 2009 Bir 29, 16:36

Turiu CS4 ir džiaugiuosi.
Problemų nėra. Siūlau ją ir naudot :nice:
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Cherry
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 735

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Egiuz » 2009 Bir 29, 16:45

mfs rašė:Sveiki, neperseniausiai isidiegiau st!ng3r rekomenduotina CS4 versija. jau spejau isbandyti; pastebejau kad pvz smudginant ar brushinant (laikant ispausta brusha ir velkant apie daugiau negu 15sec nemazo pixelio) atsilikena veiksmas. su CS2 sitas dalykas pasireiksdavo prie dar didesniu pixeliu ir laiko. šiaip veikimas panasus, bet vis dėlto man mielesnis buvo cs2. nu neesme bandysiu priprasti.

p.s. iskilo problema: neatidaro png failu su naujuoju CS4;ismeta lentele "could not complete u request becouse it is not the right kind of document"
:x

mani dar kartais traukuliuoja, pastumiu į šoną truputį nuskrenda į kosmosą kažkur x_X
Egiuz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 19
Taškai: 1407

Reputacija: 120 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija