Embass rašė:Kokybiskiausiai butu su joomla arba DLE varikliuku. Jei kas neaisku klausk.

Nesupyk ir nepriimk asmeniškai, bet DLE yra šūdas.
Vidasas rašė:Sveiki, noriu sukurti svetaine kuri susijusi su mano sporto klubu, ten bus rasoma visa informacija apie kluba, keliamos naujienos apie vykusius turnyrus ir kt., dedamos foto i galerija/
Kuo patartumete man kurti svetaine?
Php, joomla, html, ar dar kitu budu?
Php esu ivaldes siek tiek, bet apie joomla ir html neturiu jokio supratimo.
Priklausomai ko tau ir kiek reikia. Jei informacija bus statinė ir ją atnaujinsi retai (kartą per pusmetį ar rečiau), tau jokios sistemos nereikia, užteks html'o.
Jei esi gabus ir pasirašysi sau TVS (turinio valdymo sistemą) tai labai džiugu ir sveikintina.
Jei nori, kad tavo saitą (pakankamai) lengvai nulaužtų ir/ar apkrėstų virusais serverį - naudok PHP-F (php fusion).
Joomla good, bet ji per sudėtinga ir turi per daug papildymų, kurių tau tikrai neprireiks.
Pats geriausias variantas, kurį pats ligi šiol visur naudoju - WP (wordpress). Support'as tikrai geras, papildymų (pluginų) labai daug, temų nemokamų ligi kaklo. Temų kūrimas/pritaikymas lengviausias iš visų sistemų (su kuriomis teko dirbti), tie patys pluginai lenvai ir aiškiai modifikuojami.
-- Edit --
Vidasas rašė:Ar imanoma isjungt registracija, prisijungima i mano sukurta svetaine, DLE tvs.
Su wordpress'u tai padaryt, lengviau nei užsiregistruot GMail'ą. Pakaks tik varnelę nuimt