Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis Video kūrybos klausimai, pagalba

Klausimai apie Movie Making

Čia tik klausimai ir pokalbiai susiję su video kūrimu

Standartinė sviatooj » 2009 Spa 11, 14:22

zmones, man labai reikia jusu pagalbos. kiek tik pasiziuriu kitu zmoniu kurtus counter-strike klipus, jie visiskai sukurti be lago, visiskai nestrigineja. galite paaiskiti kaip jie tai padaro? pvz ar jie su sony vegas kazkaip laga nuima? ar jie su kazkokiu geru dalyku filmuoja? prasau atsakykit, kaip jus filmuojate savo cs klipa? paziurejau JaeR klipa ir as apakes likau. jo sukurtas klipas visiskai nelagino, kokia to dalyko paslaptis, kaip reikia nufilmuoti zaidima, kad lago nebutu?? http://www.sk-gaming.com/video/167968-M ... eetquality

o cia dar keli , man svarbus klausimai.

kokiu zinot gerų programų žaidimams filmuoti, tarkim cs, hl? nesiulykit fraps, wegame prasau. reikia, kad nufilmuotu zaidimu klipai nelagintu.

gal zinot gera tinklapi kur galetų parsisiuti visokiu garsu klipu kurimams? nu ten ne muzika o tiesiog garsai, visokie.

ar su kuo galingesniu kompiuteriu filmuoji su fraps, tuo filmavimo fps yra didesnis? mano tesieka 22fps, ir man permazai, ka patarsit, gal kazkaip galima fps padidinti?

zinot kokiu geru tinklapiu, kur butu daug tutorialu apie movie makinga, ten pamokos, failai ir pan? su sony vegas ar pan? angliska.

ka daro programos virtualdub ir Half-Life Advanced Effects?

nepatingekit atsakyti, jeigu zinote, man labai svarbu, dekui is anksto
Vartotojo avataras
sviatooj
Naujokas

Taškai: 9

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dilex » 2009 Spa 11, 16:07

Nu tai jeigu traukia tik 22 fps tai ko norėt kad be lag būtų ... Filmuoja arba su fraps arba iš demkės verčia į .avi.
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė sviatooj » 2009 Spa 11, 16:49

kaip jie vercia?
Vartotojo avataras
sviatooj
Naujokas

Taškai: 9

Standartinė Dilex » 2009 Spa 11, 19:14

Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fro_St » 2009 Gru 18, 11:24

tu bandyk zaidimu filmavimui fraps full version... Jauciu pats demke isijungi ir po 30sec filmuoji... Jai uzsiregistraves esi i torrent.lt atsisiusk
Fro_St
Naujokas

Taškai: 2

Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis Video kūrybos klausimai, pagalba

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija