Mano kompetencijos užtenka įvertinti tokius darbus.
Taigi B lygis.
Kadangi matosi greitas tobulėjimas, N lygyje labai lengvai imamos pergalės. Paskutinis darbas iš vis nerasčiau prie ko prikibt. Gražios spalvos, efektai ir kokybė. Kiti prastesni, bet jau nebe N lygio.
Gerai. Pirmame darbe nejaučiamas geras depth. Bet gan gražūs efektai ir spalvos. Toks simple darbas be jokio text`o ir panašiai. Bet manau, jog reikėtų kažko įdomesnio. Darbas tiesiog yra nuobodus. Antras darbas pagal mane yra prastas. Labai prastai įblendinai merginą, perblur`inai ją dešinėj pusėj, kur ranka. O ir efektai lėkšti. Tačiau spalvos patiko. Trečiame darbe man šiek tiek per daug makaliūzės. Lightning`as ne iš tos vietos eina. Gal šlubuoja ir depth, ir efektai. Spalvos per daug vienodos. Užtat paskutinis darbas geras. Vėl lightning`as ne iš tos pusės eina, bet gražiai priderinai. Depth yra, tik efektai ir bg šlubuoja kaip reikalas. Dar text`as nelabai patiko. Ir kairėj pusėj kažkokie ten balti neaiškūs.
Tai vat, viską susumavus, tai B lygis. Jau tikrai iš N lygio išbridai.
B lygis. Matosi pažanga 2 naujausiuose darbuose pirmas kaip ir kiti minėjo tikrai gan gražus viskas pritaikyta tik efektų daugaiau trūgsta. O dėl kitų jau main pointus susakė.