Sveiki visi, šio forumo gyventojai ir svečiai.
Esu Paulius aka "killa".
Esu iš Klaipėdos miesto, bet kas apsilankys mano profilyje pamatys užrašą Amsterdam.Taip jau atsitiko, persikraustau gyventi ten. Nežinau kokio šūdo mane gimdytojai (tiksliau gymdytojas) tempiasi mane tenais, tipo darbo pasiūlymas (na, banalus pasiteisinimas. Dėl tokios priežasties tikrai nekeisčiau savo gyvenvietes ... ). Kai sužinojau, mano veido išraiška buvo panašiai kaip mano avatare ; D
Taigi, esu Klaipėdietis gyvenantis Amsterdame (rock).
Man yra penkiolika metų, visai greitai bus sweet sixteen ; D
Esu linksmas, nuoširdus penkiolikmetis Paulius iš Klaipėdos gyvenantis Amsterdame.
Aš mėgstu muziką. Jinai man patinka. Ji ramina. Klausau daug ir kasdien. Diena be ausinukų yra kažkas siaubingo, rimtai. Klausau elektroninę muziką.Kitos nepatinka, neramina.
Esu visuomet geros nuotaikos, neatsimenu savęs vilkančiu kojas , galva nuleista su nykiom mintim. Ne, čia ne penkiolikmetis klaipėdietis Paulius gyvenantis Amsterdame. Ne.
Aš turiu savo nuomonę. Nemėgstu žmonių kurie neturi savo nuomones ir pasiduoda kitų įtakai. Negaliu, užknisa.O aš turiu savo nuomonę ir niekam neleidžiu jos kopijuoti ir niekam nepasiduodu.
Darau ką noriu ir man nesvarbu ką pamanys kiti.
Į photoshop pasaulį atklydau vakar (iki šiol maniau kad ps moka tik moteris kūdint ir ir spuogus trint - o tai manęs kažkaip nedomino). Bet susipažinau su tokiu Vytuku kuris man parodė kad būna tagai,parašai. Man patiko. Aš čia.