Sutinku su Edzilla

1. Is technines puses padarytas nera blogai, bet su seseliais labai blogai. Viskas atrodo tarsi iklijuota. šiaip burbulai taip ryskiai nesimato vandeny ir jie per dideli. Zuvys irgi kaip iklijuotos. Visos mazdaug panasios spalvos. (B)
2. Persistengi su spalvom... man rodos viska parasiau galerijoj apie si darba.. Tekstas labai blogas. šiaip zinau, kiek trunka tokius darbus padaryti, taciau ne visa laika jei darai su PEN TOOLU, kad padarysi grazu darba ;/, todel (B+)
3.Nepatiko, kazkoks misinys shape/brushu/ dar kazko

Nesakau, kad tai blogai, tiesiog tau nepavyko cia viska suderint, tiesiog man nesiziuri jis ir viskas... (B)
4.Sitas gana neblogas, idomi kompozicija, pati ideja, taciau dar su seseliais truputi pazaist reiktu, debesys, kazkokie keisti

(B+)
5. Nezinau

Jei darai kaip as(tokiu pat budu) tai man tokius padaryt uztrunka ilgai, tai cia uz pastangas duosiu (B+)
Tavo darbai nera blogai, taciau man ju galutinis vaizdas nepatinka, o is technines puses jie neblogi, jau neblogai ivaldes pen toola.
Patarimas: Megink isgaut geresni galutini vaizda ir nepersistenk su spalvom, nes su jom reik labai atsargiai.
Duodu: B+