zipex » 2009 Kov 06, 14:51
Is paskutinio darbo matau, kad jei rimtai uzssimsi tikrai padarysi grazu dizaina. Tik reikia dar igudziu. Man BG pilka spalva prasta. Ji tokia labai tarpine, asmeniskai man, patinka arba vos vos pilka (beveik balta) arba labai tamsi pilka (nedaug truksta iki juodos).
Darbe taip pat nepatiko menu BG. Per daug iskraipytas, toks perlenktas, pusiau apvalus, pusiau kampuotas, toks labai neislaikytas stilius, tap pat noretusi kazko konkretesnio. Hovered linkas esantis meniu taip pat atrodo visiskai nesiderinantis inner glow nustatymus pakeisk. Pats tekstas... 12pt teksto as labai stengiuos privengt, jis labai uzgremezdina darba. Geriausias variantas naudot 11pt Veradana, Tahoma. O jei nori isskirt pavadinima tai jau geriau dek ne dideli teksta, o kokia image detale is kurios butu galima suprast kad tai naujas pavadinimas. Virsutiniam meniu, mano akimis ziurint, per didelis.
Teksto spalva naudojama contente pakeisk i aiskiau matoma. Tas tekstas vyresniem galetu but labai neaiskus. Login sistema liecia tas pats.
Isdestymas pasirinktas, manau, geras, bet su detalem vistiek reiktu daugiau padirbet.
Beje, cia toks patarimas. Jei turi galimybes butinai kurk darbus ant didesniu forumatu image'u. Niekas juk taves nevercia prispausti tu visu meniu prie pat sono. Palik vietos is sonu, taip suprasi kaip atrodo bendras vaizdas.