Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos

Kada pradėjot kurti?

Su grafika susijusios temos, straipsniukai, naujienos

Standartinė crucifix » 2008 Lie 19, 14:49

Pradejau kurti sia ziema viskas prasoidejo taip losem cs, nes pas mus shulioj visi ji lose, nuvariau i kaimyno serveri pamaciau toki kWz pazejau jis deda grazu spray logo, paprasiau kad man padarytu, padare.. pasiklausiau su kokia programa sake su paint bet po to pasake kad su ps tai turbut negfxinciau jeigu nebuciau i serva nuejes :)
Vartotojo avataras
crucifix
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 26
Taškai: 2048

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Lie 20, 12:39

pavasario vidyry sužinojau ir pabandžiau :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 20, 13:44

Labai seniai. Prieš ~4 metus. Aišku, kadangi aš lama, tai buvo pertraukų ir netobulėju kažkaip xD
Pirma vieta Ketvirtadienio greituke #2 Paveikslėlis
Aš Keksas. Aš Piktas.
Mano paskutinio sig`o video pamoka.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė vorass » 2008 Lie 26, 19:16

Suzinojau apie gfx pries 2 menesius
pradeja kurti pries 2 dienas :o
Vartotojo avataras
vorass
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 132

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ka7en » 2008 Lie 26, 19:17

Prieš du metus, bet buvau lb daug petraukų dares, del to dbr taip lėvai GFX :nice:
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DelluXas » 2008 Rgp 05, 16:04

Sužinojau kaip ir daugelis kažkur prieš 4 metukus, lyg ir, tačiau niekaip nesiryždavau pradėti kurti, bei mokintis, atsimenu įsijungdavau Ps, pažiūrėdavau, nei a, nei b ir išjungdavau... Na pradėjau rodyti didesnį dėmesį kažkur pries 2 metus, tačiau tada, dar labai labai rūpėjo įvairūs komp. žaidimai, tad ir to laiko mokintis nelabai likdavo, na aišku, traukia mane tie prakeiktieji žaidimai ir dabar, tačiau neapsisprendžiu kuriuo užsikrėsti, tai ir žaidžiu su Ps, aišku dabar aš jo nebemesiu, kūrinėsiu, mokinsiuos, tobulėsiu, bei žinoma padėsiu kitiems to siekti... :dance: :!:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
DelluXas
Įsijaučiantis

Taškai: 42

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Haiuri » 2008 Rgp 05, 17:55

2007 07 22, sužinojau ir kažką išbandžiau... Buvo kelių mėnesių pertrauka,o po to vėl sudomino ps... ;)
Vartotojo avataras
Haiuri
Unity™
Unity™

Medaliai: 5
Taškai: 506

Kovų lygis: B

Reputacija: 15 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DelluXas » 2008 Rgp 05, 18:07

Jūs ką tas datas gal užsirašinėjat? Čiut kuom nors pradedate užsiėminėti, atsimenate ta dieną, valandą, minutę bei kai kurie gal dar sekundę? :shock: :boogie: Geras... Kada pirmą kartą pažiūrėjote į veidrodį? :dance: :lol:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
DelluXas
Įsijaučiantis

Taškai: 42

Standartinė Mantas » 2008 Rgp 05, 18:27

Ai senai 3-4 metukai ;D bet tos pertraukos budavo kai išsekdavo mintys ir ate ate ;D Paskui vėl prisėsdavau dabar tai taip pertraukom prisėdu prie to fotošopo :shock:
Mantas
Aktyvus dalyvis

Taškai: 286

Reputacija: 12 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė elsson » 2008 Rgp 07, 18:36

Viskas prasidėjo nuo FeverART..
Hmm.. Gal jau kokie 3 metai kaip spaudinėju PS iconą :]
Bang Bang Baaang.
Vartotojo avataras
elsson
Įsijaučiantis

Medaliai: 1
Taškai: 50

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė PAl » 2008 Rgp 11, 23:12

Pradėjau kurt gal prieš 3 metus. Daugiau nei metus laisvalaikiu kurdavau webdizainus, įvairius piešinukus. Apie GFX dar nieko nežinojau ir visai palyginus neseniai(daugiau nei prieš metus) atradau linksmas.net forumą :). Tenais užsikabinau ant sigų kūrimo. Kadangi buvau jau apsipratęs su PS ir šį bei tą mokėjau. Pirmieji sigai nebuvo labai baisūs. Žinoma viskas buvo daroma su brushais, old-school stailu, nes naujokams būdavo tik tokie tutai. Tada po biškis pradėjau lankyts užsienio GFX forumuose ir iš tenais mokinausi. Pradėjau dirbti su c4d. Tobulėjau labai greitai ir po to persilaužiau novatoriškąjį savo stilių koks jis yra dabar.

Uoj čią visą istoriją sukūriau :DDDD. Jei rasiu įmesiu pirmą sigą
Vartotojo avataras
PAl
Aktyvus dalyvis

Taškai: 120

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgp 20, 08:25

Fir3n rašė:Arba hard work pays off.

Auksiniai zodziai. Pas mane talento nebuvo ir dirbau sunkiai , bet nepakankamai sunkiai . Guzikas per pusmeti pasivijo mane :( GGM ir ... Dziugas dirba sunkiai kaip as :) tikiu kad tu po 2 metu mane busi pralenkes :)

Anyways , As pradejau gfxint ... pries 2 metus . buvau jau 3 menesiai airijoj ,uzsireginau pc-fanuose. LAbai geras psl buvo . Warez . Ten buvo Zigzag (amzina atelsi) kuris buvo adminas ir gfxino, man patiko kaip jie ten dare , as ir norejau ,padariau darba ,ispeiki jis ir tox dj sexxas , tada supykau labai ir prisiekiau kad viena diena aplenksiu juos :D sunkiai dirbau , isdienos i diena , po 2 menesiu atradau gfx-world(feverart dabartini) bet ten man nebuvo kas veikt nes ten buvo labai zemas lygis ir man nepatiko ju darbai , tada isejau i uzsieni . ten truputi pramokau , grįžau i FA ziuriu kad man ten nera kas veikt nes labai jau skystai ten viskas . Tada surinkau kelis zmones kurie su manim sutiko ir prasidejo ilga istorija mazu projekteliu kurie nieko nepaseke . Tada atsirado AFL . Zjb buvo jis . ten tobulejau , ir uzsieni tobulejau . po to dar buvo po afl keli projektai , tada sugalvojau , zigzag ir alvyx garbei prikelt gfx heaven, pirma viskas buvo gerai prikelem , bet vb musu uzdare, tada pasikvieciau guzika slimma logi ir dar kelis kad man padetu :) padejo , pamaciau kad manes nebereikia isejau(kiti sakys kad ismete mane). Ir dabar hvn zinot visi manau :) siaip dekingas Slimui esu kad islaike heavena(as heaven ir visus kitus projektus kuriau tik tam kad aplenkt FA) . Tada kazkas man pasake kad mano darbus plagijuoja Linksmas.net . Tada ten apsistojau ir su laiku sugalvojau Xeedui pasiulyt daryti atsaka Linksmas.net gfx skilti. Jis man pritare. Pasikvieciau supremo/lina kad man padetu , nes jis linksmas.net man buvo vienas priesininkas vertas demesio :) tada stingeris prisijunge , ir ilgai mes planavom Imagination.lt atidaryma. Tada atsidare manes nebebuvo. ir ka dabar jau keli menesiai forumas aktyvus :) visa mano istorija :D
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Rgp 24, 22:41

Graži istorija... Tiesa, man dėl Heaven`o gaila yra, anksčiau buvo labai faina ten, bet net nežinau, kas jam nutiko... FeverArt`e ir man nepatiko. Ten visada visi pasako "Gražu. 10.". Ir viskas...
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ros » 2008 Rgp 25, 14:05

Nu as dar "Pradinukas" su gfx susipazinau gal pries 2men netycia uzklydes i cszone.lt ten kazkas buvo apie gfx tada kazkaip pauoliau i linksmas.lt tada i cia su photoshop buvau susipzines jau 1-2m. turejo brolis bet nk nemokejo daryt :D tai po to issaikejo kad su photoshop tokius dalykus kaip sig kuria susidomejau pradejau skaityt linksmas.lt ir kazka darau :D mokinuos dar tik tiksliau :P o ikvepe mane tai St!ng3r vs Supremo pati mano pirma matyta dvikova nu ir del tu 2 darbu noriu toliau mokintus kur su photoshop :D
Ros
Įsijaučiantis

Taškai: 41

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Eimis. » 2008 Rgs 08, 15:40

pries 2 savaites pradejau gfxint :)
Vartotojo avataras
Eimis.
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 2
Taškai: 271