Fir3n rašė:Arba hard work pays off.
Auksiniai zodziai. Pas mane talento nebuvo ir dirbau sunkiai , bet nepakankamai sunkiai . Guzikas per pusmeti pasivijo mane :( GGM ir ... Dziugas dirba sunkiai kaip as :) tikiu kad tu po 2 metu mane busi pralenkes :)
Anyways , As pradejau gfxint ... pries 2 metus . buvau jau 3 menesiai airijoj ,uzsireginau pc-fanuose. LAbai geras psl buvo . Warez . Ten buvo Zigzag (amzina atelsi) kuris buvo adminas ir gfxino, man patiko kaip jie ten dare , as ir norejau ,padariau darba ,ispeiki jis ir tox dj sexxas , tada supykau labai ir prisiekiau kad viena diena aplenksiu juos :D sunkiai dirbau , isdienos i diena , po 2 menesiu atradau gfx-world(feverart dabartini) bet ten man nebuvo kas veikt nes ten buvo labai zemas lygis ir man nepatiko ju darbai , tada isejau i uzsieni . ten truputi pramokau , grįžau i FA ziuriu kad man ten nera kas veikt nes labai jau skystai ten viskas . Tada surinkau kelis zmones kurie su manim sutiko ir prasidejo ilga istorija mazu projekteliu kurie nieko nepaseke . Tada atsirado AFL . Zjb buvo jis . ten tobulejau , ir uzsieni tobulejau . po to dar buvo po afl keli projektai , tada sugalvojau , zigzag ir alvyx garbei prikelt gfx heaven, pirma viskas buvo gerai prikelem , bet vb musu uzdare, tada pasikvieciau guzika slimma logi ir dar kelis kad man padetu :) padejo , pamaciau kad manes nebereikia isejau(kiti sakys kad ismete mane). Ir dabar hvn zinot visi manau :) siaip dekingas Slimui esu kad islaike heavena(as heaven ir visus kitus projektus kuriau tik tam kad aplenkt FA) . Tada kazkas man pasake kad mano darbus plagijuoja Linksmas.net . Tada ten apsistojau ir su laiku sugalvojau Xeedui pasiulyt daryti atsaka Linksmas.net gfx skilti. Jis man pritare. Pasikvieciau supremo/lina kad man padetu , nes jis linksmas.net man buvo vienas priesininkas vertas demesio :) tada stingeris prisijunge , ir ilgai mes planavom Imagination.lt atidaryma. Tada atsidare manes nebebuvo. ir ka dabar jau keli menesiai forumas aktyvus :) visa mano istorija :D