Hmp ... as ka esu pasiekes ? nieko . Neturiu medaliu jokiu . neturiu tauriu . Zaidziau krepsini del saves , bet niekada nedave man sanso rimtai zaisti komandoje . sildydavau suoliuka 30 minuciu , 10 minuciu pazaisdavau . max . nu ir kas ten mes laimejom kelius cempionatus draugiskus bet as neskaitau saves laimetoju ju , nes as nieko negavau padaryt kad juos gaut . penktoje klaseje esu 3 vieta paemes siauliu Kenguroje . Na pameiau 4 nes mokytojos dukte tiek pat tasku surinkus turejo ir jai dave 3 vieta ( idomu kodel) , 2005 gavau Cert. of merit IT srityje Colaiste Cluan meala . Daugiau nieko . Dar uzvakar sueme mane uz policininko izeidima . Nu zodziu gyvenime nieko nepasiekiau
Futbolas! Turiu 7 medalius. Du kartus buvau tapęs geriausiu savo komandos žaidėju (turnyruose). Tenka pabut kapitonu. Dar su komanda buvom tapę šiaulių apskrities čempionais.
Ultimate fighting turnyre buvau 4 bet del traumos pasitraukt teko. bokse tarpmiestiniu varzybu metu 1 vt. Ir daug street fightingo kur pirma vieta butu
Kai tu gimei, pasaulis džiūgavo, o tu verkei. Gyvenk taip, kad tau mirus pasaulis verktu,o tu dziugautum!
Ir as pasigirsiu tai vat losiu kasi.Uz kasi turiu kelis medalius.Dar virs 10medaliu turiu is lengvosios atletikos uz suoly y toly ir trumpas distancijas.be abejo dar turiu ir kruva diplomu.