Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

juodikis visions

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė H3.juodikis » 2011 Rgp 23, 20:10

Aš labai norėčiau sužinoti tavo nuomonę, kokie turėtų būt naujienų portalai?
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 16
Taškai: 1309

Kovų lygis: A

Reputacija: 119 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Vovy » 2011 Rgs 16, 16:42

Jie turėtų būti kurybingesni nei visi kiti naujienų portalai kaip ir sakė Vilius. Svetainėje sudominti turi ne tik šiuo atvėju naujienų informacija, bet ir grafiniai elementai.
Vovy
Grafikos ekspertas

Medaliai: 15
Taškai: 1644

Reputacija: 87 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2011 Rgs 20, 01:09

Klysti, informacinėje svetainėje pirmasis akcentas turi būti informacijai ir jos aiškumui, negali grafika jos užgošti šiuo atveju :)
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Rgs 20, 14:24

Nežinau, per daugiausiai su web dizainų kūrimu nesu susijęs ir nelabai nusimanau apie jų kūrimą, bet man pirmasis dalykas kuris krenta į akis yra tinklapio išvaizda. Niekada pirmas dėmesys man nekrenta į informacijos išdėstymo meniu, net jeigu ir informacija gerai pateikta, bet tinklapis "skurdokos" išvaizdos, aš jį tiesiog išjungiu lauk ir einu ieškot "patrauklesnio" akiai. Taigi, mano manymu yra apsurdiška teigt, kad visų pirma informacija turi dominuot, mano galva, turėtų abu šie aspektai dominuot kartu, susiliet su visuma, kad visa informacija su tinklapio dizainu, per akis, kaip karamelė lietųsi ir tiesiog norėtųsi "lįžtelt". Čia, tik mano nuomonė, tikrai sutinku, jog gali būti tokie tinklapių kriterijai dėl informacijos, nesiginčysiu, tik išsakiau, kaip pagal mane tinklapiai turi sudominti
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Moon » 2011 Rgs 20, 19:04

Nu tikrai ne iškart žiūri kaip tinklapis atrodo. Jei tau reikia informacijos, tai tu ir ieškai, o ne žiūri kaip vienas ar kitas tinklapis atrodo. Yra daugybė tinklapių kurių dizainai tikrai ganėtinai neprofesionalūs, bet jie klesti :)
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 720

Reputacija: 30 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Vovy » 2011 Rgs 20, 20:24

As nelyginau informacijos ir puslapio dizaino kas svarbesnis, o kas ne. As pasakiau, kad dizainas turetu buti idomesnis dizainu uz kitos tokio pat pobudzio projektus, nes jei abejuose puslapiuose pateikiama panasi informacija zmogus eis i ta puslapi kurio dizainas jam bus malonesnis, o man malonesnis yra kuo isskirtinesnis dizainas.

ps dingo lietuviskos raides.
Vovy
Grafikos ekspertas

Medaliai: 15
Taškai: 1644

Reputacija: 87 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DoubleL » 2011 Rgs 21, 00:33

Neterskit Luko galerijos, nes vistiek neissiaiskinsit kas teisus, kas ne, betkokiu atveju kiekvienas turi savo skoni. :)
Vartotojo avataras
DoubleL
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.juodikis » 2011 Rgs 22, 15:49

Net nemačiau kokios diskusijos čia :)

Naujienų portale dizainas yra tikrai ne pirmoj vietoj. Pimoje - užsikrovimo greitis, antroje - informacija, trečioje - patogumas naudotis (usability), o tada gal jau ir dizainas.

O tuo tarpu, turiu naują logo. Šįkart jis įmonės, kurioje dirbu :) Vėliau pasirodys ir svetainė.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Standartinė w4rd » 2011 Rgs 22, 19:30

kompozicija netinkama manau ir tikrai per didelis simbolis
Vartotojo avataras
w4rd
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 732

Kovų lygis: B

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Rgs 22, 21:20

v1 gražiausiai žiūrisi, bet tekstas kiek per daug išsišokantis.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DoubleL » 2011 Rgs 24, 00:17

Grazus darbelis. Jeigu tektu balsuoti uz viena is triju, balsuociau uz pirmaji varianta, taciau butu malonu isvysti antra darbo versija su sumazintu tekstu ir paciu simboliu.
Vartotojo avataras
DoubleL
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2011 Rgs 28, 20:30

Simbolis galėtu būti geriau/aiškiau išdirbtas, ne galėtu o turėtu :) , nes dabartinė forma tiesiog nesižiūri. Visgi tai tik nuomonė.
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.juodikis » 2011 Lap 28, 12:30

O nuomonės aš ir klausiau :)

-------------------------------------------------

Gyyyva
Naujas darbas, kuris turbūt neišvys dienos šviesos sukoduotas (klientas tiesiog dingo :) )
Paveikslėlis

REMBO music logo
Logotipas muzikos blogui ir radijo laidai.
Paveikslėlis

REMBO music web design
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Standartinė Rokas. » 2011 Lap 28, 16:13

Gyyyva dizainas tai labai patiko. Jis tikrai atrodo "GYVAS". tos medžio tekstūros, lapai labai pagyvina puslapį.

Rembo logotipas - na jis tikrai profesionaliai padarytas, įdėja gera, tačiau žodis music man visai netinka prie rembo. Tiesiog kertasi 2 skirtingų stilistikų žodžiai. tą music reiktų priderinti prie rembo.

Rembo dizainas tai pasirode labai niūrus, tuštokas. Taip pat logotipas - horizontalus, tai manau jis neturėtų būti šone, o kažkur ten viršuj, na bet galbūt bandei visaip, bet taip gražiausiai tau atrodė, nežinau. Tokia mano nuomonė. :)
Vartotojo avataras
Rokas.
Patyręs dalyvis

Medaliai: 8
Taškai: 702

Reputacija: 26 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.juodikis » 2011 Gru 04, 22:14

Rokas. rašė:Gyyyva dizainas tai labai patiko. Jis tikrai atrodo "GYVAS". tos medžio tekstūros, lapai labai pagyvina puslapį.

Ačiū :)

Rokas. rašė:Rembo logotipas - na jis tikrai profesionaliai padarytas, įdėja gera, tačiau žodis music man visai netinka prie rembo. Tiesiog kertasi 2 skirtingų stilistikų žodžiai. tą music reiktų priderinti prie rembo.

Realiai, čia turėjo būt tik "REMBO", bet (beveik) paskutinę minutę, sugalvojo, kad reikia žodžio "music". Pagrindinė idėja - naudot tik "REMBO" dalį. Vėlgi ačiū :)

Rokas. rašė:Rembo dizainas tai pasirode labai niūrus, tuštokas. Taip pat logotipas - horizontalus, tai manau jis neturėtų būti šone, o kažkur ten viršuj, na bet galbūt bandei visaip, bet taip gražiausiai tau atrodė, nežinau. Tokia mano nuomonė. :)

Abu (su klientu) nenorėjom apkraut dizaino ir padaryt šiek tiek minimalistinį. Iki galutinio varianto vis dar einam pamažu (vis dar tobulinam).

-----------------------------------------------
Some new stuff:

Pušku pušku
Dizainas + kodavimas Pušku pušku svetainei.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius