Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

Judėjimo menas

Asmeninės video galerijos, video kūrimo pamokos bei pagalba

Standartinė jucha » 2009 Rgp 09, 16:14

Sveiki,
Pristatau savo dailės egzamino, kūrybinės užduoties darbą, trumpametražį filmą "Judėjimo menas".
Manau nereikia daug kalbėti, viską pamatysite patys.

Youtube:

Jei kam įdomu, šis darbas susilaukė aukščiausio įvertinimo (t.y. 100 taškų).
Montavime didelių stebuklų nėra, to ir nebuvo siekta.

Būtų malonu išgirsti jūsų nuomonę :)
jucha
Naujokas

Taškai: 2

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dilex » 2009 Rgp 09, 18:16

Nice. Tokio įvertinimo ir vertas. Tik kai kalba nepatiko tas traškesys. Ir dar kokio kontrasto galėjai uždėt, kad gražiau žiūrėtųsi. O šiaip tai geras :) Norėčiau, kad ir mum tokias užduotys mokykloj duotų :D
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė 49 » 2009 Rgp 10, 12:52

Muzika man kazkodel netiko cia. Graudinanti tokia, nors cia to visai nereikia. Labai isvartyta, kad pasauli galima pazint per parkoura :D . Keletas geru minciu yra. Kaip pastebejau 100 nera sunku gaut. As irgi 100 gavau :D . Visose perziurose dalyvauji. Truputi pasneki ir viskas. Mintis yra, igyvendimas neblogas. Kaip tau testas sekesi ?
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Kovų lygis: B+

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė GREEZON » 2009 Rgp 10, 21:34

Gražu, gražu bet tai kai tas žmogus šneka arkartais jis ne lietuvos aprkouro pradininkas ar man kažkas maišosi? :shock:
Ar tu jį iškirpai iš kitų video ir idėjai?
Vartotojo avataras
GREEZON
Dalyvis

Taškai: 75

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė jucha » 2009 Rgp 11, 12:24

Dilex rašė:Nice. Tokio įvertinimo ir vertas. Tik kai kalba nepatiko tas traškesys. Ir dar kokio kontrasto galėjai uždėt, kad gražiau žiūrėtųsi. O šiaip tai geras :) Norėčiau, kad ir mum tokias užduotys mokykloj duotų :D

Del traskesio jo.. Tiesiog nelabai buvo salygu kitaip filmuot, kiek galejau dengiau kamera, nes i mikrofona pute vejas, dar kazkoks ventiliatorius dirbt sale pradejo nelaiku ;D

5K.49 rašė:Muzika man kazkodel netiko cia. Graudinanti tokia, nors cia to visai nereikia. Labai isvartyta, kad pasauli galima pazint per parkoura. Keletas geru minciu yra. Kaip pastebejau 100 nera sunku gaut. As irgi 100 gavau :D . Visose perziurose dalyvauji. Truputi pasneki ir viskas. Mintis yra, igyvendimas neblogas. Kaip tau testas sekesi ?

Muzika man paciam pasirode per daug liudna, bet norejau tokios kuri neuzgostu pasakytu minciu, butu rami ir lyriska, o kadangi montavau poaskutiniom dienom tai iskoti kazko geresnio nlb buvo laiko. :) Dailes egzamino testas irgi gerai suejo. Bendras ivertinimas 10. Dailes egzamina islaikyti gali bet kas is esmes, tai parodo jog dar niekad nebuvo pakartotines sesijos.

GREEZON rašė:Gražu, gražu bet tai kai tas žmogus šneka arkartais jis ne lietuvos aprkouro pradininkas ar man kažkas maišosi?
Ar tu jį iškirpai iš kitų video ir idėjai?

Na pradininkas, kaip ir :) Tomas Gudenas. Kadangi pats tuo uzsiemu, tai ir ji pažįstu. Jis labai draugiskai sutiko man padeti ir truputi pakalbeti apie parkoura.

Dekui uz komentarus :)
jucha
Naujokas

Standartinė BloodMan » 2009 Rgp 11, 18:55

geras darbas seniai buvau ji mates. :)
Vartotojo avataras
BloodMan
Įsijaučiantis

Taškai: 77

Kovų lygis: B

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė 49 » 2009 Rgp 14, 20:33

Nu testas man pasirode per daug lengvas :D . Mano irgi bendras 10 . Ten istorijos galimejo nei kiek nezinot, kad 100 gautum. Dar kai variantai duoti buvo.
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Kovų lygis: B+

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė jucha » 2009 Rgp 17, 21:37

5K.49 rašė:Nu testas man pasirode per daug lengvas :D . Mano irgi bendras 10 . Ten istorijos galimejo nei kiek nezinot, kad 100 gautum. Dar kai variantai duoti buvo.

true.
jucha
Naujokas

Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija