Kaip keistai tai skambetu, pvz man.. Bet tikrai daug zmoniu kreipiasi. Iskart kreipesi del zaidimo montavimo. Bet paskui pradejo rimtesni rasyti. Ar tai vestuves nufilmuoti, ar svente kokia. Ar ten jubileju sumontuoti. Viena karta visai raso man mergina ir sako, kad tave siule zmones. Man reikia tavo paslaugu pakurt mano vaikino parduotuves reklamai. Jei zmones siulo mane, reiskias kazkuom patinku. BET! Iskart atsisakau, nes tikrai neisiu filmuoti rimta reklama be profesionalaus stuff'o, ar ten vestuves kokias. Tai vaaat. Dabar renku pinigus irangai ir tikiuos po keliu menesiu jau as ja turesiu ir pamatysite pirmus kadrus.
Ta pati galiu ir pasakyti apie fotografija. Profesionalus fotografas netgi nustebo, kodel su tokiom gerom nuotraukom kaip jis sake, neinu fotografijos link. Bet ka jau ten padarysi. Pasirinkau filmavima ir tuo keliu eisiu
![Wink ;]](https://imagination.lt/images/smilies/icon_e_wink.gif)
PS. Is paprastesniu darbu esu uzdirbes ir gan nemazai. Ar ten zaidimo klipas koks ar kokios nors nufilmuotos medziagos montavimas. Tai gavau ir gaunu nuo 40 iki 120lt. Man uztenka kol kas pragyvenimui. Prie to aišku dar toj pasirasysim partneryste su Machinima. Jau gavome laiska, kad youtube kanalas atitinka reikalavimus, tai menesi stebes tiesiog jo statistika visa.