Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

JSMovies

Asmeninės video galerijos, video kūrimo pamokos bei pagalba

Standartinė JaeR » 2012 Bal 25, 11:05

Nzn kzkp youtube kodas neveikia, tai tiesiog linkus idejau.

Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Taškai: 123

Kovų lygis: B+

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JaeR » 2012 Bal 25, 11:18

Pora Vlogu ;]

Cs..

Kiti..

Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė dakei » 2012 Bal 26, 17:18

Tam CS'o klipe, chuligan berods. Man asmeniškai neefektyvi pradžia, per daug smooth'ų. Spalvos netinkamos rock-core stiliaus klipui, na efektų irgi nėra per daugiausiai. Neverčiu overeditint, tiesiog kol kas manau, kad tai - ne tavo stilius.
Vartotojo avataras
dakei
Įsijaučiantis

Taškai: 58

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė vasaju9 » 2012 Geg 07, 00:36

Patiko vlogai, nepatiko cs muvikai, spalvos niurios lb noretusi spalvingesniu spalvu zaismingesniu. Del sync tai irgi nelb. Patiko man tavo ankstesni muvikai "Decode one day" ir pns. Dabar kazkaip nusivaziavai. Ta izanga kai pradzioje kiekvienam muvike campathai skraido 10 sec rodai kaip apsipirkineja jau senai pasenusi dalis.
vasaju9
Aktyvus dalyvis

Taškai: 161

Kovų lygis: B

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 06, 23:52

Futbolas:

Best of Fortakas:

André Chaos Oliveira - RAGE QUIT:

Episode 2 | Workout:

The end konteriukui:

SADAKO:

Va taip reikia zaisti futbola!

Alfa vs Carlsberg:
Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė Skirmantas » 2012 Rgp 07, 21:06

Pažiūrėjau tavo kelis video ir neradau nei vieno video, kuris būtų kažkaip sužavėjęs, ir kurį būčiau norėjęs žiūrėt nuo pat pradžių iki pat pabaigos. Kas liečia techninį įgyvendinimą: padaryta neprastai. Kas liečia idėją ir jos vystymą: silpnoka.
Kiek skaičiau čia rašiusių atsiliepimus, tai susidarė vaizdas toks, jog tendencija: kritikuot pačią tematiką. Patarimas abiejoms besiriejančioms barikadų pusėms: autoriui palinkėčiau nekreipt dėmesio ir nesileist į ginčus, o ramiai pasakyt, jog jei nepatinka - nežiūrėk. Tuo tarpu, žiūrovam: jei tai ne jus tenkinančios tematikos video - nežiūrėkit. Tematiką kritikuot čia yra nekorektiška. Jei neturit prie ko prikibt, tai nereikia griebtis kažkokio tai šiaudo ir staiga kritikuot tematiką. Daug žmoniu - daug ir interesų.
Kokią problemą esminę randu tuose tavo video, tai muzika. Turiu omenyje jos techninį taikymą. Visų pirma yra didžiausia klaida, jeigu nėra kažkokio staigaus šolio, ar siužeto peripetijos video filmuke, staiga peršokt nuo vieno žanro muzkos prie kitos, juolab, kai jaučiasi esminiai skirtumai. Atrodo labai neskoninga ir nekorektiška. Už ką pagirti būtų galima, galbūt, jeigu toliau kalbant apie muzikos taikymą: efektai. Aš šiaip nesu labai megėjas tų muzikos takelio efektų, tačiau patiko tas tarsi po granatos sprogimo juntamas muzikos duslus skambesys suteikia šiokią tokią atmosferą pačiam filmukui. Tačiau stenkis nenaudot efektų, kur jų NEREIKIA. Saikas yra geras dalykas. Jei trumpai apie vaizdą: visų pirmą iškart + už tai, jog HD kokybės (gėda kurti ne HD produkciją šiais laikais, kai tam yra suteiktos visos galimybės, antra, patinka savotiška saturacija, spalvų blukinimas. Aš visad pasisakiau labiau už blankesnias spalvas, o ne ryškesnias. Jau geriau video apskritai būna pilkas, o ne vaivorykštė. Tai tiek. Tai čia pakalbėjau iš techninės pusės. Kas liečia idėją ir jos plėtojimą - skurdoka. Pats video labai statiškas, nėra kažkokių peripetijų. Viskas nesiplėtoja, kad ir dinamika jaučiasi tame video, kai viskas juda taip greitai, bet toks jausmas, jog, galbūt, yra kažkoks taškas A, bet taško B, į kurį nukeliaut norisi - nė su žiburiu nerasi.

Pagarbiai, Skirmantas.
Vartotojo avataras
Skirmantas
Pradedantis

Taškai: 16

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 08, 02:28

Ir kur tau yra noro tiek rasyt ;D Aciu uz kritika ;]
Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė Skirmantas » 2012 Rgp 08, 02:34

No problem. Svarbu išsakyt tai, ką reikia išsakyt, kad žinotum konkrečiai, kuria kryptim judėti reiktų. Jei tenka aiškinti pasitelkus daug žodžių, ką jau padarysi. Rašalas čia gi nieko nekainuoja :lol: Tai va. Kaip bebūtų, pasikartosiu: sėkmės. :!:
Vartotojo avataras
Skirmantas
Pradedantis

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 09, 17:16

Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė gvidokas » 2012 Rgp 13, 10:30

Na, man nelabai patinka tokie comedy kaip jūsų, neprikausto ir nera noro jus sekti, nes jūsų prikolai nepramuša, nors jie dar ir surežisuoti. Bet čia tik man taip turbūt, nes mane prajuokint gan sunku, bet esu isitikines, jog jūs kurdami tokius filmukus susilauksit vis daugiau publikos. Dabar tą paskutinį pažiūrėjau, tai galiu pasakyt, jog daug geriau kampus užgaudot, ir šiaip tobulėjat tam suplanuotam kurime, bet pvz tie fules video tai tikrai gan prasti, nu nera noro ziuret... Bet siaip sekmes, kurkit toliau, stenkitės tobulėt ;)
gvidokas
Įsijaučiantis

Taškai: 72

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 14, 01:27

dq ;] bet, kad kazkas idomaus iseitu reik kazkiek dar sutaupyt is video ant kameros ;] Mazai liko ir gausim gero stuffo, tada galima bus kazka rimtesnio kurt ;]
Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė Skirmantas » 2012 Rgp 15, 17:30

Ai, tiesa, Miroslavai, pamiršau paklaust tavęs vieno klausimo: ar yra kas nors kreipęsis į tave, prašydamas paslaugos už užmokestį? Jei taip, tai už kiek, maždaug, esi daręs, ir kokia tematika? Jei tai konfidencialu ir nenori kalbėt šia tema - suprasiu. Ačiū.
Vartotojo avataras
Skirmantas
Pradedantis

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 17, 12:43

Kaip keistai tai skambetu, pvz man.. Bet tikrai daug zmoniu kreipiasi. Iskart kreipesi del zaidimo montavimo. Bet paskui pradejo rimtesni rasyti. Ar tai vestuves nufilmuoti, ar svente kokia. Ar ten jubileju sumontuoti. Viena karta visai raso man mergina ir sako, kad tave siule zmones. Man reikia tavo paslaugu pakurt mano vaikino parduotuves reklamai. Jei zmones siulo mane, reiskias kazkuom patinku. BET! Iskart atsisakau, nes tikrai neisiu filmuoti rimta reklama be profesionalaus stuff'o, ar ten vestuves kokias. Tai vaaat. Dabar renku pinigus irangai ir tikiuos po keliu menesiu jau as ja turesiu ir pamatysite pirmus kadrus.
Ta pati galiu ir pasakyti apie fotografija. Profesionalus fotografas netgi nustebo, kodel su tokiom gerom nuotraukom kaip jis sake, neinu fotografijos link. Bet ka jau ten padarysi. Pasirinkau filmavima ir tuo keliu eisiu ;]

PS. Is paprastesniu darbu esu uzdirbes ir gan nemazai. Ar ten zaidimo klipas koks ar kokios nors nufilmuotos medziagos montavimas. Tai gavau ir gaunu nuo 40 iki 120lt. Man uztenka kol kas pragyvenimui. Prie to aišku dar toj pasirasysim partneryste su Machinima. Jau gavome laiska, kad youtube kanalas atitinka reikalavimus, tai menesi stebes tiesiog jo statistika visa.
Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Standartinė Skirmantas » 2012 Rgp 17, 21:22

Oba geras. Puiku girdėt. Na į mane į kreipėsi porą žmonių prašydami paslaugos už užmokesti (vienas toks neperseniausiai siūlė 20-30euro kažkur už žaidimo video sukompiliavimą). O iš esmės, pagrinde tai darau, tiesiog, non-profit produkciją.

Dėl fotografijos, tai, iš esmės, yra artima meno sritis video produkcijai. Tikrai galima apjungti fotografiją su filmų montavimu.

Tiesa, dėl tos Machinimos. Kokie tie reikalavimai? Bet jie greičiausiai siekia, jog tu leistum į eterį konkrečiai žaidimų video? Ar ne?
Vartotojo avataras
Skirmantas
Pradedantis

Standartinė JaeR » 2012 Rgp 18, 11:34

Nebutinai ;] tiesiog susirask googlei machinima partneryste ir ten visi punktai parodyti ;] Kiek turi per menesi gauti perziuriu ;] Kaip mes.. tai atrodo beveik trigubai gaunam tu perziuriu negu reik ;]
O del to filmavimo, tai vaa su broliu bandysim kurt savo toki bizni ;] Gal pasiseks kaip nors ;] Bet kaa.. jei nebandysi tai nk ir nebus.
Vartotojo avataras
JaeR
Aktyvus dalyvis

Kūrinių publikavimas Video kūrėjų kampelis

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija