Komandos Komandų būstinės Raz3r™

Išmetimas

Komandos būstinė, galerija, narių priėmimas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Sau 03, 22:26

Tai, kad jūs kaip komanda esat beviltiški.. Kol žmogus komandoj, tai visada jį užstojat, o kai nebėra tai jau apkalbos prasideda. Darželis:)
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Evė » 2012 Sau 03, 22:34

o tu man atrodo likai viens kaip pirato piršts
Vartotojo avataras
Evė
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 11
Taškai: 1250

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Sau 03, 22:37

Likom penkiese bet nesvarbu.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Evė » 2012 Sau 03, 22:41

;oooooooooooooooooooooooooooooooo

galvojau jau viens likaaai :((
Vartotojo avataras
Evė
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 11
Taškai: 1250

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2012 Sau 03, 23:11

w7.Hardy rašė:Tai, kad jūs kaip komanda esat beviltiški.. Kol žmogus komandoj, tai visada jį užstojat, o kai nebėra tai jau apkalbos prasideda. Darželis:)

Niekada kiciaus neuzstojau ;) Be to tu nieko nematei kas vyksta musu chate tai kaip tu gali teigt ka nors jei nieko nezinai :l
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Sau 03, 23:41

Vyksta tokios intrigos, kad nariai keičias kaip kojinės. Kas liečia smulkmenas - manęs jos nedomina. Piece, stop spam.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė kov » 2012 Sau 04, 02:04

Devastation rašė:turetumet liudet,nes uz visus cia jus geriau kuria.

Tavęs mes nekalbinom, ir mums tavo nuomonė nesvarbi. Ir ką tu tuo norėjai pasakyti? Jei nežinai geriau išvis nerašyk. Tavo žiniai Kicius metė siginimą tik nežine kiek tiesos jo žodžiuose tai.

Evė rašė:suzlugdet kiciu

Tiksliau TIK TU jį sužlugdėj.

w7.Hardy rašė:edzilla nekuria geriau už kiciu

Mano asmenine nuomonė Edzilla yra kur kas geresnis kurėjas už Kiciu:)Galvoju taip jog ne tik aš vienas taip manau.

w7.Hardy rašė:Tai, kad jūs kaip komanda esat beviltiški.. Kol žmogus komandoj, tai visada jį užstojat, o kai nebėra tai jau apkalbos prasideda. Darželis:)

Tu čia tiksliau apie ką, Raz3r, N3ro, ar vamp3r? Ar apie visus kartu? Žinok Kicius kada kur buvo neteisus, mes jo niekad neužstodavom.

w7.Hardy rašė:Vyksta tokios intrigos, kad nariai keičias kaip kojinės. Kas liečia smulkmenas - manęs jos nedomina. Piece, stop spam.

O tai ką tavo manymu daryti, jei į raz3r komandą ateina koks nors pienburnis kuris bando kažka aiškinti, arba su juo neeina susikalbėti? Tu tokius žmones laikytum savo komandoje?
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Sau 04, 02:24

Pas mane tokių žmonių nebuvo, nėra ir nebus. Jei ir messy buvo apsipykęs su boongu, viską sutvarkiau gražiai, kad nenukentėtų komanda ir nebūtų bereikalingo cirko, nes šio forumo nariai moka jį gražiai sukurt iš oro. Na šiaip asmeniškai, aš nesuprantu , kaip galima prašytis į komandą, paskui ją palikt ar būt išmestam , vienas ant kito po to šūdą pilt ir pan.

O dėl tų komandų.. Man visos jūsų komandos vienodos. Kai esat atskirai po vieną žmogų, visai kitaip į viską žiūrit, arba kiek pachatint teko tai visai kiti žmonės, o va kad jau komanda visa yra, tai išsipučiam iki dangaus ir apkalbinėjam kitus.

Kam reikalingas tas tauškėjimas, geriau mokytis kurt, nei tauškėt vėjus. Tam ir forumas skirtas pasidalint mintimis su kitais kūrėjais, aptart darbus, suteikt motyvacijos vienas kitam ir siekt tobulumo.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė PeaceMaker » 2012 Sau 04, 11:06

Peace ;)
PeaceMaker
N3ro™
N3ro™

Medaliai: 13
Taškai: 1697

Reputacija: 55 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė kov » 2012 Sau 04, 14:38

w7.Hardy rašė:Pas mane tokių žmonių nebuvo, nėra ir nebus. Jei ir messy buvo apsipykęs su boongu, viską sutvarkiau gražiai, kad nenukentėtų komanda ir nebūtų bereikalingo cirko, nes šio forumo nariai moka jį gražiai sukurt iš oro. Na šiaip asmeniškai, aš nesuprantu , kaip galima prašytis į komandą, paskui ją palikt ar būt išmestam , vienas ant kito po to šūdą pilt ir pan.

O dėl tų komandų.. Man visos jūsų komandos vienodos. Kai esat atskirai po vieną žmogų, visai kitaip į viską žiūrit, arba kiek pachatint teko tai visai kiti žmonės, o va kad jau komanda visa yra, tai išsipučiam iki dangaus ir apkalbinėjam kitus.

Kam reikalingas tas tauškėjimas, geriau mokytis kurt, nei tauškėt vėjus. Tam ir forumas skirtas pasidalint mintimis su kitais kūrėjais, aptart darbus, suteikt motyvacijos vienas kitam ir siekt tobulumo.

Nesiruošiu visad sėdėti prie ps. Ok nereikę čia daugiau pyktis, peace. Tikiuosi daugiau floodo nebus.
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Kicius » 2012 Sau 05, 01:11

Džiaugiuos, kad išėjau. Daugiau motyvacijos kitiems ateit čia :)
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2012 Kov 08, 02:06

Fragax pasalinamas.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27