Tai čia mažai naudos iš tokios reklamos, nieks nepamatys nes šiaip ten duoda kad vat į webus, forumus tuos pavieksliukus įsimest nes atrodo ten reklamuotis gerai nebent top'iniams servams
Debilizmas jau čia serve. Už tai kad kill pradėjo slapint, paskui slay, kaip vaikai žaidžia su komandom... Atrodė iš pradžių geresnis srv... Dar norit kad daugiau žmonių ateitų
Aš vakar irgi pastebėjau, kad F3 už nieka slap'inti pradėjo.. EDIT : Tai ne apie jį šneku bet pripažink vakar slap'inai kažką ten, bet kai aš parašiau ką darai tai ir lioveisi, jei ką čia PURIS.
Kaip iš tokio tinklapio tikėjaus tikrai geresnio servo. Padarykit kokį Xeedą bent adminu, normaliai pavodavaus čiuvakas. Šiaip galėtų vienintelis pagrindinis kūrėjas būti adminu ir nebūtų tokių nesąmonių, bet kad toks servas kad automatiškai mapas negali pasikeist tai jau be žodžių
LOL. Iš grafikos forumo tu tikėjais unreal žaidimų serverio? Atsibuskit, labas rytas. Čia mes ne žaist susirinkom. Suprasčiau panašius komentarus apie paveikslėlių talpyklą. O aš siūlau tokį dalyką - trinti visas temas apie CS ir uždaryti (uždrausti) tą serverį