w7.Hardy » 2012 Vas 18, 16:18
Anyway, fragax, aš irgi kai nieko nesupratau, vieną kartą buvau sukūręs temą, dėl pagalbos, nelabai tada ką supratau ką reiškia idėtas darbas ir noras, tai man kažkaip pyktis buvo užėjęs, kad niekas nepadeda tobulėt, tai nusprendžiau jog daugiau iš nieko pagalbos neprašysiu ir viską kursiu pats, resursų ir pamokų ieškosiu pats. Jei tu turi dideli ego kažko pasiekt, tai pirmyn. Neprašyk čia nei vieno pagalbos, dirbk vienas pats, bus sunku, bus didelė monotonija, bet tik pats kurdamas gali kažkur nueit. Na o visi kiti, kurie prašė kažkokių draugų pagalbos kuriant, yra nevykėliai nesugebantys savarankiškai dirbti, o savarankiškumas yra geriausias ginklas kuriant, nes jeigu nori būt kažkuom išskirtinis, ne tu turi taikytis prie kitų, o visi kiti turi taikytis prie tavęs. Ne tu turi prašyt jų pagalbos, o jie turi tavęs jos prašyti.
Kai prieisi prie tokio taško, kada norėsi pranokti pats save aukodamas laiką, o galiausiai ir kitus šio forumo narius, kuriuos tu galbūt laikai autoritetais, tada tu būsi sėkmingas. Jei nori kažkur nueit, aukok kažką. Iš asmeninės patirties sakau, kad B lygį galima pasiekt per 2-3 savaites. Pats pasiekiau jį per nepilnas 3 savaites. Tolimesnius lygius irgi galima pasiekti greitai, B+ pasiekiau per 7 mėnesius ir toks ne aš vienas, yra ir kitų kurie taip pat greitai tobulėjo. Sėkmės.