Įvairūs Nemokama reklama

HouseBox

Nemokamai reklamuoti savo puslapį galite tik šioje temoje

Standartinė KasperaviciusR » 2009 Lie 27, 01:41

Na Mantai aš esu prieš tokią tavo nuomonę, nes kiekvienas žmogus turi savo muzikinį stilių ir savo nuomonę.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Lie 28, 01:05

Mantas rašė:Nereikia čia man aiškint ką reiškia tas žodis. Čia tipo savo intelektą nori parodyt koks jis didelis? .. nu gerai tau rnb pop'sas man e.hausas. Jeigu jau taip grojat populiaria muziką visas tas lady gagas tai ir turėsit vaikus arba šiaip nūbus klausytojus.

Atsiprasau bet muzika skaitau turi tureti prasme , o ne 5 minuciu intro kuriame tas pats beatas .
patinka huh ? nemaniau .

as klausau rap , rock , rapcore etc. daugiausia , bet gerbiu ir kitus stilius . px net ir to pacio popso yra geru dainu . puse remixu siuolaikiniu yra senu dainu remak'ai tai bent gerbk .. kitu zmoniu darba . niekas cia nieko nebando intelekto parodyt , nes idiotui kelia duot reikia .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Mantas » 2009 Lie 30, 23:59

Koks tu įdomus .. ;D Tu nematei kad rašė jog gros populeria muziką. Tai aš ir sakau kad visokios leidi gagos ir groja ta .. e.hausą. Nh dar čia man kiši ką tu klausai? Man tai visiškai neįdomu. Tai duok Tu sau ta kelia ir nešk į lombardą priduot.
Mantas
Aktyvus dalyvis

Taškai: 286

Kovų lygis: B+

Reputacija: 12 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Nemokama reklama

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija