Įvairūs Nemokama reklama

House muzikos blog'as

Nemokamai reklamuoti savo puslapį galite tik šioje temoje

Standartinė Mantas » 2009 Rgp 01, 11:06

Naujausia ir seniausia house muzika. Tik vakar sukurtas tinklaraštis, bet visgi plečiamas, su laiku turėtu būt prikauptas didelis playlistas ;> http://housemb.wordpress.com/
Mantas
Aktyvus dalyvis

Taškai: 286

Kovų lygis: B+

Reputacija: 12 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Rgp 01, 11:37

Dizainas prastas, visiškai be navigacijos, dainų nėra, Domeno nėra - Nebus ir lankomumo Garantuoju :D
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Mantas » 2009 Rgp 01, 11:38

Dizainas default vien del to, kad wordpress'e registruota, domeno antra dieną sukurus nereikia. Ir šiaip tu gal skaityt nemoki? Kad dainų nedaug yra ;D Tu vapšė apie dizainą ką nors supranti? Kam man tokiam tinklaraštyje navigacija?
Mantas
Aktyvus dalyvis

Standartinė Dilex » 2009 Rgp 01, 12:18

Dar vienas ... Geez, mes sakom ką matom, o tu atsikirtinėji 'to nėra nes anas, to nes viskas taip' blablabla ... Sekmės su tokiu projektu ir nemokėjimu priimti nuomonės.

Ok ir mano nuomonė. Dizainas - normalus, tik dešinei šone nepatiko, per daug visko. Logo turbūt ne tavo. Subdomenas. Ir kažkaip net nežinau, kažkas ne taip :) Galbūt labiau tiktų tamsus dizainas, net nežinau, bet kažkas ne taip :D
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė GyckaZ » 2009 Rgp 05, 21:45

Pritariu, kad nieko gero.Kiek aš esu dares panašiai taip pat apsilankydavo tik tie žmonės, kurių paprašydavau pažiūrėti.Ir manau, todėl, kad per mažai visko ydėta pastangų ir reikėtų atsižvelgti į tuos žmonės, kurie mato dėl ko nėra lankomumo.O tu užsiknisi todėl, kad nėra realios priežasties, kodel vartotojai turėtų susidomėti tavo blogu.

Pilna kritika, bet teisinga.Reikia klaidas pripažinti, nes jų nepakeitės taip ir toliau niekas neateis į saitą.
Vartotojo avataras
GyckaZ
Naujokas

Taškai: 6

Kovų lygis: B

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Mantas » 2009 Rgp 06, 00:36

Visiškai tau pritariu del to lankomumo, bet kai aš nekišu pinigų į ta blogą, pasiemu default stiliu ir man del jo dizaino protą pisa tai gal atsiprašau tuomet? Ruošiu šiuo metu dizainą ir visa kitam blogui, dabar neatnaujinsiu trumpam nes laiko nėra ;x
Mantas
Aktyvus dalyvis

Standartinė zipex » 2009 Rgp 08, 00:36

dyp hauso nera :-(
Vartotojo avataras
zipex
Dalyvis

Taškai: 153

Kovų lygis: A