Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

H3Ro

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė H3Ro. » 2011 Rgs 22, 20:25

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

be hardy plss
H3Ro.
Grafikos ekspertas

Medaliai: 10
Taškai: 1012

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2011 Rgs 22, 21:03

Be manęs nori, nes negausi A kitaip, ane ? O aš speceliai paklasifikuosiu, nes toks mano darbas.

1. Iš čia visų pateiktų darbų, šitas yra geriausias. Kokybė visai nebloga, jaučiasi depth, kuris sudaro kažkokią, tai "erdvę". Kas nepatinka, tai lightningas, kuris sklinda apskritai iš visur. C4D kompozicija kiek chaotiška ir per didelė monotonija darbe jaučiasi. Aukštas B.
2. Vienas iš prastesnių, bokeh bet kaip sudėti, per didelis vientisumas darbe, tekstūros šviesyčių irgi bet kaip įdėtos, toks jausmas, lyg svarbu buvo, tik įdėt jas. Splateriai juodi ar kas ten, apskritai jokio grožio nesuteikia. Čia tas pats, kaip paėmus gerą darbą, užspalvint kokias nors vienas juodai be jokios priežąsties. Apšvietimas prastokas, dėl to jokios gražios atmosferos darbe nesijaučia :) Gal pagal .psd darei, nežinau.. Ir arba čia man vienam taip atrodo, bet kompozicija tai tikrai nekokia.. Žemas - Vidutinis B.
3. Po praeito darbo, šį įdomiau komentuot. Lyg ir kažkokia įdėja darbe yra, tik kas labiausiai užkliūna yra tekstas. Jis čia gana prastokas. Dar reikėjo prie backgroundo labiau padirbėt, pabandyt jį labiau užpildyti ir sudaryti kažkokį tai vaizdą. Vidutinis B.
4. Abstraktai man tokie niekada nepatiko ir kaip pastebėjau, tokio "stiliaus" (jei taip galima pavadinti) nėra populiarūs. Jeigu čia eksperimentinis - gerai, kažkas įdomaus gavosi, bet tas pirmas įspūdis, tik penkiolikai sekundžių mano akyse išliko, paskui krito į akis tos dublikacijos šonų, tekstas užslėptas, be įdėjos darbas. Ir beje, pixelinius taškučius ne visur reikia dėti, yra tam tikri stiliai, kuriuose jie gražiai atrodytų, bet dabar, tik maišo vaizdą. Žemas - Vidutinis B.
5. Na, toks saldus darbas. Tik vėl, kaip ir ankstesniame darbe, nereikėjo pixelinių taškelių, nes dabar pats pagalvok - bandai daryti gerą kokybę, fractalai "saldūs" , mergina "ledinė", o čia pridėjai visiškai nereikalingų tekstūrų ? Ypač ant kaktos jos žiauriai maišo. O be tu taškelių, lightningo čia trūksta, dabar niūrokas darbas ir ta pati "honey bee" tekstūra (arba patternas, tiksliai nepamenu, bet esmę supranti), kaip ir ankstesniame darbe, bet ji darbo negadina. Vidutinis - Aukštas B.

Galutinis lygis: Vidutinis - Aukštas B.
Išvada: Stenkis visada su gradientais išryškinti ir pagerinti natūralių spalvų kokybę, nes kaip paskutiniame, jau per daug geltonos jaučias ant to fractalo, lyg per daug gradientų būtum uždėjas ir spalvos tokios niūrėsnės darosi. Kitas dalykas, nedėk nereikalingų tekstūrų, ten kur nereikia. Ir stenkis paįvairint BG, jo nereikia užjuodint ir, tik keletą efektų išryškint. Jį reikia išdirbt. Techniškai, tai nesunku tokius darbus sukurt, tik reikia techniką turėt, o tu ją turi, bet jos nepatobulini, nes arba dirbi pagal .psd visada, arba tai užsivedęs, dėl A lygio esi, kad nebežinai kokie kriterijai tam lygiui. Tai vat, galerijoje atvirai nekomentuoju, bet čia, kaip ir privalomą viską tiesiai ir aiškiai parašyt.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Rgs 22, 21:04

B lygis.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2011 Rgs 22, 21:21

b+
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Kovų lygis: B+

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2011 Rgs 24, 17:04

Nežinau pirmi trys darbai B lygio. Tiesiog yra effektai, viskas tvarkinga, tačiau bendro vaizdo nelabai yra todėl jie B.
Kiek pamenu, kad buvau išsakęs jau nuomonę apie ketvirtą darbą. Jis tikrai geras ir įdomus. Jam B+.
Paskutinis darbas irgi vertas dėmesio, tik gal kiek norėtusi didesnio užpildymo. Bet jam irgi duočiau B+. Taigi:
1 B aukštas
2 B
3 B
4 B+
5 B+.
Aš duosiu labai labai žemutėlį B+.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2011 Rgs 24, 17:47

žemas b+, paskutinis darbas manau ir žemą A siektų :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: