Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

*FrEAk* [B]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė *FrEAk* » 2012 Geg 14, 15:43

po ilgos pertraukos :)
1Paveikslėlis
2Paveikslėlis
3Paveikslėlis
4Paveikslėlis
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Medaliai: 7
Taškai: 754

Kovų lygis: B

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2012 Geg 28, 13:18

Pirmas darbas visai įdomus, galėjai pameginti uždėti kokį nors nemaža tašką - Linear Dodge ant to kvadrato (geltona arba orandžinė) tiktų čia. Antras darbas prastas - spalvos nekokios, efektai prasti ir kokybė bloga. Trečias darbas man tikrai žiūrisi neblogai, bet apačioje reikia dar kažko, nes darbas tuštokas. Paskutinis darbas prastas, tas smudge nelabai patiko, nes tas pats per visą darbą ir ta avis čia ne į temą.. Šiaip duosiu B, nes manau, kad jeigu kursi daugiau vėl tai nebedarysi tokių darbų kaip 2 ar 4..

B lygis.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2012 Bir 01, 11:32

Bendras darbų vaizdas tikrai neblogai atrodo. Kalbant apie visus darbus, tai matosi, kad bandai kažką savito daryt, efektai visai įdomūs. Spalvas dar reikėtų šiek tiek tvarkyt, nes pirmam darbe išblukusios atrodo, ties apšvietimu irgi dar reikėtų padirbėti. Taip pat reikėtų kokio nors dėmesį patraukiančio dalyko, ryškesnio efekto ar panašiai, nes darbai atrodo kiek monotoniškai ir vientisai.
B lygis
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2012 Bir 18, 11:08

Man patinka vietomis tavo darbai, įdomi kompozicija ir ganėtinai neblogi ir savotiški effektukai. Tačiau trūksta apipavidalinimo, nes nesiriša visas darbas. Tarkim trečiam darbe man lyg ir viskas patinka, tačiau pažiūrėjus labiau, norisi, kad tos violetinės spalvos būtų daugiau, o ne tik kampe. Darbo apačioje išvis labai neblogas vaizdas.
B lygis.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija