w7.Hardy » 2011 Gru 13, 15:47
1. B
2. N
3. vid B
4. B
Visumoj neblogi darbai, tik antras labai jau muša, nes bet kaip shapes sudėti, nėra tvarkingos kompozicijos. Geriausias trečias darbas, jame net nebėra tų įprastų tik ką atėjusių iš N lygio į B klaidų, tik reikėjo renderį geriau įblendinti, stiprinti lightningą ir ryškinti fokalą. Ketvirtas toks nelabai, kokybės trūksta, purvinokas šiek tiek, tekstūros neišdirbtos iki galo ir atmosfera su tekstu man nepatiko. Konkrečiai kas man pas tave darbuos nepatinka, tai atmosfera. Žiūriu į kiekvieną darbą ir nematau nei vienam darbe tokios atmosferos, kur tikrai į jį žiūrint būtų galima suprast kokia efektų prasmė, kokia darbo įdėja, gilumo jausmo nėra. Ir darbo įdėja tai ne bet koks renderis kuris tam tikros tematikos, o efektų pateikimas taip, kad atspindėtų ką būtent nori tuom darbu pavaizduoti, gal perteikti jausmus kažkokius, pavaizduoti situaciją kuri įtrauktų ir panašiai. Jei tai sugebėtum perteikt, iškart radikaliai kiltų darbų lygis ir nerekomenduoju lygiuotis į tuos, kurie kuria bet kokius šūdtagius be idėjos, tik su gražiais "efektukais". Man asmeniškai tokie darbai yra pigūs, nesudominantys ir laiką švaistantys.
Žemas B.