Siandien dariau viena siga, stai jis:

Nors sigu niekad nedarau, bet teko ir reikėjo issikirpti stocka.
Nusprendziau parodyti, kaip issikirpti graziai ir be vargo stocka.
Visi pamate nuotrauka kurioje issidarke plaukai ar dar kokiu yra daug smulkiu detaliu isjungia ir iesko kitos lengviau iskerpamos foto, bet siandien as jus pamokinsiu kaip reikia naudotis pluginu Fluid mask.
Gal daug kas girdejas, gal daug kas ne, tai kirpimo pluginas, kuris veikia ant adobe photoshop programos. Fluid mask 3 veikia ant cs2 cs3, o fluid mask 2 versija veikia ant senesniu adobe photoshopu.
Stai mano iskirptas pavyzdys:
orginali fotke:

ir stai cia mano iskirpta su fluid mask pluginu

Manau sudominau, tai galim pradeti pamoka.
Štai pats pluginas, atsisiuskite jį, 12 mb uzima:
http://www.failai.in/F6BE5D5617/fluid_m ... _3.0.8.exe
Tai demo versija, turiu ir pilna versija, bet kai viska aktyvuoju kazkodel atsidarau foto ir man jos nerodo. Jei kas nores pabandyti pilna versija, rasykit i skype: neschas6904 - atsiusiu.
Susiinstaliuojate plugina, jokiu direktoriju nekeiciate, ten kur reikia jis isirasys. Atsisiuskite dar stocka ta orginalu su pilku fonu, kuri idejau virsuje.
1.Isirase plugina isijungiame photoshop programa, atsidarome nuotrauka ir einame i Filter > Vertus tm > fluid mask 3:

2.Atsidare naujas langas, pasirenkame irankius taip kaip parodyta pas mane:
3.Paskui breziam raudona linija desiniame kampe:
4.Ir turim gauti stai toki vaizda:
5.Toliau viska nuspalvinkite taip kaip pas mane:
6.Dabar pradesime kirpti plaukus, padarykite viska taip , kaip parodyta pas mane:
7.Buna, kad kai taip kerpama pasitaiko visokiu klaideliu reikia nutrinti ka nors dapaisyti, tai vis dėlto pasitikriname, kaireje puseje paspausdami ant fotoaparato ir ispaude pele tempiam kvadrato forma aplink plaukus ir atleidziame peles mygtuka, kitaip nepamatysim tikro iskirpto vaizdo, jei plaukai gerai iskirpti vaziuojame toliau:
8.Toliau spaudziame virsui image > Auto-Fill with keep:
9.Turime gauti stai toki vaizda:
10.Toliau spaudziam ant juodai pas mane apvesto mygtuko ir pamatysime pilnai iskirpta fotke geltonai apvedziau tas vietas kurios neisikirpo, jas irgi reikia sutvarkyti:
11.Virsui spaudziame ant Workspace, kad gristumeme i kirpimo rezima, viska padarykite, taip kaip parodyta pas mane:
12.Galite db pasitikrinti paspaudus ant fotoaparato ar gerai iskirpote:
13.Stai ir viskas , nuotrauka turi ikelti atgal i adobe photoshop programa jau iskirpta be fono

Sekmes! tikiuosi pravers kam nors.