Ou yeah!
Laba diena, štai ir aš. Pamatysite mane.

Apie save (mane). Nuo ko pradėt?
Aš esu
Audrius, tiesą sakant, nelabai mėgstu savo vardą, bet vardo nepasirinksi, tėvai parenka. Kita vertus, nežinau ar ką geresnio galėčiau sugalvot sau. Gimiau 1
992 10 0
9, gal todėl ir vadina Šetonu (
999). Buvau kažada tikras
Velnys: gerdavau, darydavau nesamones, na žodžiu viską kas negerai. Du kartelius policijoj teko apsilankyt, bet nieko, jau virš metų kaip ten nebuvęs. Daugmaž susitvarkė gyvenimuks, 3 savaitės kaip praktiškai nė lašo negėriau, na tik po 1 prie stalo kai duoda.

Pasigyriau va čia truputį. Einam toliau? - einam. Klausau muziką, gana įvairią. Pagrinde dabar sukasi
vocal trance,
rap,
reggae. Patinka ir
rock'as, ypač toks senesnis (
Pink Floyd,
Led Zeppelin...) Dabar winamp'e sukasi
Ridgewalkers Ft El - Find Markus Schulz Intro Edit.mp3. Gyvenu pilnavertį gyvenimą, visiškai pilnavertį. Atradau tai ko seniausiai man trūko ir viską sugebėjau suderint sau taip, kad man būtų gerai. Pastaruoju metu išplaukęs esu gerąja prasme. ; D Nedaug. Propaguoju apsmukusius drabužius, nu tiems, kaip mano močiutė sako, prišiktkelniams priklausau.

Gyvenu kaimukį, nesvarbu turbūt kur, o kam svarbu tas žino, nu iš seniau. Esu labai labai labai
principingas žmogus, su savo navarotais. Pakankamai žiaurus, kai man padaro ką blogo. Koks dar esu? Pakankamai
neprisileidžiantis kitų, nes jau porąsyk pasimokiau iš gyvenimaus. Bet tie kas mane turi kaip draugą turbūt džiaugiasi, nes aš
linksmas, šmaikštus, įdomus. Patikėkit, mano aukštas nusišnekėjimo lygis. ; D Kompanijoj, seniau, ypač po poros stafarikų labai atsiriša liežuvis, tada ir prasideda.
Rūkau. Nė biškio tuo nesididžiuoju, bet numesti nebeina (ir neaiškinkit, kad esu silpnavalis ar panašei, patikėkit, ne taip lengva mest.),
rūkau viską. Parašas apie tai pasako. Laiką mėgstu stumti
su žaliais ir
draugais. Praktiškai visi mano draugai už mane pora metų vyresnis, bet nieko čia tokio. Na,
man 16. Ką dar čia apie save? Niekad neradau bendras kalbos su jaunesnėmis merginomis, net neįsivaizduoju kodėl. Jos man kažkokios nesubrendusios atrodo. Visad man aiškindavo 'būk normalus, surimtėk', o aš tada 'pašol **', nes aš esu oranžinis masėj pilkų. Nesu stebuklingas, bet
aš esu aš. Galbūt todėl ir turiu dabar 18etę.

(pasigyriau). Retkarčiais nemoku prilaikyt savo ilgo liežuviaus už dantų ir šiaip, dažnai sakau ką galvoju. Mėgstamiausias gėrimas?
Apelsinų sultys. O užbaigsiu taip savo prisistatymą. Kaip?
Vertinkit kol turit, nes kai nebeturėsit nebebus ko vertinti. O kaip gi be nuotraukos?
http://img38.imageshack.us/img38/5386/dscf4352.jpgP.S grafikoj ~5 metai. (turbūt nepasidauginau, bet jau panašei tiek turėtų būti.)
Ai aš dar ir onikę turiu jei ką domina.

D
audrisxp@one.ltJei kas domina - klauskit.
Peace to all ma brothers. Chill. Sekmės kūryboje, turbūt neišsiplėčiau per daug.