Na kadangi man užėjo šiandien kažkoks hyper aktyvumas, tai aprašysi ir aš save. Tikiuosi beskaitydami neužmigsit.

Tai pradedu.
Tikrasis vardas Monika. Gimiau 1996-04-13 (14 metų dabar). Gimiau ir pirmuosius savo metus augau Klaipėdoje, tačiau tėvai pradėjo statyti namą Gargžduose, tai iki šiol čia ir tebegyvenam (Gargždai gyvena labai arti Klaipėdos jei kas iš giešos dvejetukininkai

). Turiu žinoma tėvus, dvi seses (viena iš jų Danijoi, tai kaip ir nematau jos), du šuniukus, du kačiukus ir papūginą. Lankau vaikišką kaleimą (kam nedašuto - mokyklą). Mėgstamiausia pamoka Biologija, kartais matieka ir pertrauka. Šią vasarą baigiau pianino mokslus (pagaliau), jau metus groju gitara, šio pavasario pabaigoje pradėjau lankyti HipHop šokių pamokas (cool ane x D). Dar žadu lankyti tenisą, fotografijos pamokas ir galbūt pramoginius šokius. Taip pat jodinėju. O jei smulkiau tai kažkiek šokinėju per kliūtis (konkūras). Esu savamokslė šiam dalyke. Labai trumpai lankiau treniruotes, tačiau dėl nepalankių salygų teko mesti.
Dabar papasakosiu apie save. Esu draugiška, linksma, nemėgstu pyktis su žmonėmis, tačiau jeigu jau supykau ant ko nors, tai saugokitės.

Turiu tamsiai žalias akis ir šviesius plaukus (negalvokit kad blondine). Kartais nusišneku, bet ačiū dievui nedažnai. : D Mėgstu juokauti. Per balandžio pirmąją dar nieko nepavyko apgauti. Labai nepatinka keiktis, ypač rusiškai, jeigu jau keikiuosi, tai tik angliškai.

Šiaip patinka anglų kalba, kartais net galvoju ar pasakoju mintyse angliškai (tik nepagalvokit kad aš kažkokia beprotė gavusi kompiuteri beprotnamyje).
Na tai dabar apie pomėgius. Mėgstu gyvūnus, ypač tigrus ir žirgus. Labai patinka jodinėti. Mėgstu dresiruoti savo protingąjį šunį, nes jis labai greit mokosi (dabar pradėjau mokinti išmesti šiukšles į jam specialiai pritaikytą dėžutę). Mėgstu groti gitara, šokti HipHop ir fotografuoti (mm). Labai nemėgstu siaubo filmų, nebent kartais užeina noras, bet šiaip tai dažniausiai žiūriu komedijas. Muzika dažniausiai būna dance stiliaus, tačiau galima ir visokio šlamšo rasti pas mane. : D
Norintys pasisveikinti stokit eilute. Kas be eilės, bus išmesti be įspėjimo. Tai labas visiems ir dar susitiksim!
Ai, dar anksčiau patiko piešti anime. C:
Mano kelios ft:
http://imagination.lt/art/ist/img6322cqc.jpghttp://imagination.lt/art/ist/manophoto6smiletoyoursel.jpg