Na tai pradedu.
1.

Pats pirmasis darbas darytas pagal tutą kurį turbūt žino visi. (bet jau pradedantieji)
2.

Čia antrasis darbas kurį dariau taip pat pagal tutą.
3.

Trečiasis darbas į kurį darbo kiek atsimenu iš vis neįdėjau.
4.

Darbas darytas pagal pusę tuto.
5.

Penktasis darbas kurį dariau pagal tutą, tačiau nesigavo taip kaip turėjo.
6.

Sigas darytas pagal tą patį tutą kaip ir pirmasis, tik su tuo pačiu stock'u kaip ir darė pamokos kūrėjas.
7.

Sigas kurį dariau iš to pačio stock'o kaip ir trečiasis, tik pridėjau dodgo, burno ir lietaus efektų.
8.

Na čia jau išmokau uždėti C4D.
9.

Na čia nesamonę padariau. P.S. Tą dieną patiko tas futbolininkas todėl padariau du sigus su juo iš eilės.

10.

Na kadangi jodinėju, ir labiausiai patinka konkūrai, tai sugalvojau ką nors padaryti su jais.
11.

Man asmeniškai šitas darbas tuomet buvo gražiausias.
12.

Sigas, kurį padarius pamaniau "omg, koks gražus

13.

Sigas, kurį padarius pamaniau "omg, koks prastas

Štai ir pamatėt mano kelionę iki normalesnių darbų

Dabar prasidės darbai kurie buvo sukurti prieš mėnesį ar kelias savaites.
14.

Sigas kuris dalyvavo SPK. Dabar tai žinau kad jam toli iki to, bet tada man jis buvo gražiausias sigas. : D
15.

Sigas, su kuriuo maniau laimėčiau bet kokią kovą N lygije. (bet prakišau)
16.

Šitą sigą sukūriau grįžusi iš stovyklos. P.S. Nesuprantu kodėl užrašiau "Beautiful dark" jeigu čia jokios tamsos nėra.

17.

Na, čia kažkokia makalynė gavosi.
18.

Ką žinau ką apie šitą pasakyti.
19.

Kai jau beveik baigiau šitą sigą, pamaniau ką aš čia per nesamonę padariau, tai pradėjau iš naujo ir matot kad ir vėl C4D košę dešinėj pusėj padariau.
20.

Buvau pamiršusi apie LQ, tai kažkurioje sigo pamokoje pamačiau kad padarė labai gražų efektą iš LQ tai ir aš pradėjau jį naudoti. Tačiau Š iš jo gavosi čia.
Štai ir viskas!

Dabar savo naujausius darbus dėsiu į atskirus post'us.

P.S. Gaila kad smailų limitas šiame pranešime baigėsi, nes kažkaip sausai tie komentarai atrodo ):