Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Feminizmas

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 15:18

Man patinka jaustis silpnesnei už vyrus. Patinka kai man atidaro duris, patinka kai praleidžia pirmą, patinka kai atsuka kokį sprite buteliuką. :)

Kita vertus, nors moterys (na dauguma jų) negali fizinių darbų dirbti taip gerai kaip vyrai, bet jos yra neką prastesnės kitose srityse kur nereikia fizinio darbo. :)

Pati studijuoju tokį iš dalies nemoterišką dalyką (programavimą) tai oj su kiek įvairiausių požiūrių esu susidūrus... Tarkim tie patys dėstytojai, kurių dauguma vyrai, vieni specialiai stengiasi užvartyt, kiti praleidžia lengviau nei vaikinus...
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 17, 15:33

Aš už lygias vyrų ir moterų teises. Visad esu ir buvau. 8-) t.y kad esmė tokia, jeigu aš nešu akmenus, mano moteris irgi turi nešt man akmenus. Pačios norėjot lygių teisių - turit, sekmės. ;D
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 18, 20:48

.flex rašė:Aš už lygias vyrų ir moterų teises. Visad esu ir buvau. t.y kad esmė tokia, jeigu aš nešu akmenus, mano moteris irgi turi nešt man akmenus. Pačios norėjot lygių teisių - turit, sekmės

Esmė, kad tokių visiškai lygių teisių nėra ir negali būt. Tarkim, moterys turi prievolė, pareigą, džiaugsmą, nežinau kaip čia kitaip pasakyt, gimdyt vaikus. Va ir viskas. Jau viena ryški nelygybė. Todėl moteris reikia gerbt ir mylėt. :)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė .flex » 2009 Rgp 18, 21:02

Aha, moterys turi skyle, o vyrai dešrą. Reikia už dešrą vyrus gerbti ir mylėti.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 18, 21:09

Nenu aš apie batus, o tu apie ratus. Aš tau sakau, kad moterys vaikus gimdo, o tai nėra jau taip ir lengva. O tu čia apie lyties organus kažkokius šneki.
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė Intec » 2009 Rgp 18, 21:43

.flex rašė:Aha, moterys turi skyle, o vyrai dešrą. Reikia už dešrą vyrus gerbti ir mylėti.

Tu čia specialiai taip pavarei ar ištikro esmės negaudai? Bet šiaip prajuokinai..
Niekada tos lygybės neišlyginsi, tad tikrai sutinku su Lolina.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 19, 11:56

.flex rašė:Aha, moterys turi skyle, o vyrai dešrą. Reikia už dešrą vyrus gerbti ir mylėti.

Šlykštesnio išsireiškimo turbūt nesu girdėjus.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė St!ng3r » 2009 Rgp 19, 14:12

Šiais laikais už pinigus vyras gali tapti pilnaverte moterim ir gimdyti vaikus, bet esme ne tame.

Kaip be būtu moteris silpnesnės, manau į tai turėtume atkreipti dėmesi.
Taip pat mastymas šiek tiek skiriasi vieniems papuošalai kitiems mašinos, todėl ir nesuprantam vieni kitu :) Svarbiausia kad kažkas jungia mus ;)
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Kovų lygis: A

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė da1navoS » 2009 Rgp 19, 14:20

Omfg xDD
da1navoS
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 312

Kovų lygis: N

Reputacija: 11 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 19, 19:18

Per tokius kaip flex ir atsiranda feministės : )
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Standartinė .flex » 2009 Rgp 19, 21:51

Aha, už lygias vyrų ir moterų teises? Pačios norėjot - turit - netenkina. Apsispręskit ko norit. Dėjau boba ar vyras, jei man pana trenktų taip neblogai atsistočiau ir pistelčiau atgal. Tipo silpnoji lytis blabla bla, kokią teisę turi kažkokią pana mane trankyt? Sako moterys gimdo? Be tos dešros kur minėjau nebūtų ir to gimdymo taip, kad...
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė Dkersys » 2009 Rgp 19, 22:11

Aš nesijaučiu nei silpnesnis, nei stipresnis palyginus su moterim. Vyrai turi savo pranašumų, o moterys turi savo, tik vyrai gal juos labiau išreiškia. .flex, dėl to tavo paskutinio sakinio dar reikėtų tau pagalvoti, jeigu ne kaip tu vadini "dešra" tai nebūtų gimdymo, tai tiesam, bet jeigu nebūtų moteris gimdos, nebūtų kur tą "dešrą" dėt.
Vartotojo avataras
Dkersys
Aktyvus dalyvis

Taškai: 311

Kovų lygis: N

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 19, 22:17

.flex rašė:Aha, už lygias vyrų ir moterų teises? Pačios norėjot - turit - netenkina. Apsispręskit ko norit. Dėjau boba ar vyras, jei man pana trenktų taip neblogai atsistočiau ir pistelčiau atgal. Tipo silpnoji lytis blabla bla, kokią teisę turi kažkokią pana mane trankyt? Sako moterys gimdo? Be tos dešros kur minėjau nebūtų ir to gimdymo taip, kad...

Tu pats suvoki ką šneki? Pažiūrėk tarkim prieš kokius ką aš žinau tarkim 100 metų, moterys būdavo 0 vietoj, skirtos gimdyt vaikus. Tai aišku jų netenkino tokia situacija. O ką tenkintų? Bet tai nekeičia to, kad jos yra silpnesnės už vyrus. O tokie kurie išdrįsta trenkt moteriai išvis nevyrai. :) O tavo dešros čia išvis net ne į temą... Apvaisint moteris vyrams malonumas, bet vat kai jau reikia pagimdyt ir užaugint vaiką, "vyrai" tokie kaip tu deda į krūmus. Tai kur ta lygybė būna tokiu atveju?
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė .flex » 2009 Rgp 20, 00:49

Aha aha. ;D Moteriai nemalonumas apsivaisint? Aš neprisidariau vaikų ir Tu nežinai mano būdo: bėgčiau ar ne. ;) Įsivaizduo situaciją (aš aplamai esu žmogus kuris bandau spręst viską pokalbiais), kažkokia moteris neva man trenktų per veidą taip gerai, nu taip blatnai jau tai aš tikrai neapsileisčiau ir pistelčiau atgal per veidą. Žinoma, ne iš kumščio ir ne iš visos jėgos, bet trenkiau taip neblogai (priklausomai, kokiu stiprumu pats gaučiau), tiesa vieną sykį vos nervai atlaikė ir neužvaževau vienai bobokei.
Kita situacija iš mano real life:
sėdim mašinoj, čillinam, ateina tokia k... su vaiku, jai 19, vaikui 4, ant kapoto vartosi, draugo mašinos duris supiso atsiprašant, per langą trankosi, tai ką tokiu atveju daryt? Išlipo draugas, pistelėjo, ta apsikaukė ir .. namo. Tai čia irgi reikėjo nusileist? Gal policiją iškviest? ;D nusišneki pati.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 20, 09:53

Jeigu būtų mano valia, tokius kaip Tu, - į dujų kamerą....
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: