Na ką žiūriu niekas pas tave čia nekomentuoja, tad teks man
faQ rašė:

Šis darbas man asmeniškai visai patiko, tačiau galėtų būti kiek panašesnės spalvos, nes dabar jų kiek per daug. Teksto norėtųsi geresnio ir manau galėjai jį dėti kairėje maždaug ties atlikėjo dilbiu. Nepatiko pentoolas, kuris sukasi aplink žmogaus ranką ir tas efektas ant jo nugaros dešinėje pusėje. Galėjai pamėginti uždėti kokį įdomesni GM, kad suteikti spalvų panašumą šiokį tokį. Ir dar manau galėjai išgauti kiek įdomesnius efektus, nes dabar jis šiek tiek nuobodus, nes efektai yra tik ant BG.
faQ rašė:
Šis darbas man nepatiko, esu tikrai matęs geresnių darbų iš šio stocko, na bet tai nėra labai svarbu. Šiame darbe man asmeniškai labiausiai kliūna spalvos ir ryškesnių detalių trūkumas. Efektai susidėlioję apačioje ir jie tokie labai jau išblukę manyčiau reikėtų uždėti sharp'o, kad bent šiek tiek jie išsiryškintų. Apšvietimą galėjai geriau dėti iš šono, o ne jam iš nugaros, nes tas šviesos šaltinis dabar atitraukia žvilgsnį nuo focal'o. Trūksta teksto, kuris bent šiek tiek paslėptų klaidas.
http://www.part.lt/img/fb7bce8098264533f05a78a227e8fd40470.png
Šis tavo darbas toks vienas iš geresnių manau, tik trūksta kokybės. Kiek matau naudojai nemažai tekstūrų ir c4d renderių, bet norėčiau, kad pamėgintum išgauti ką nors pats nenaudodamas vien tekstūrų ir C4D. Ir bendras vaizdas atrodytų geresnis. Nepatiko man tie c4d išdelioti bet kaip apačioje. Tekstą galėjai geriau sugalvoti kaip jį dėti, nes dabar kai jis yra vertikalioje padėtyje jį sunku perskaityti ir nereikėjo aplink jį dėti outer glow efekto.